Nagyon undorító, ha egy lánynak hosszú és csontos az orra?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, átlagosan nézek ki, de az orrom nagyon csúnya. Nagyon kiáll az arcomból, görbe az orrcsontom, és nagyon hosszú is. Utálok emiatt tükörbe nézni. A fiú aki tetszik nekem egyszer azt mondta, hogy úgy nézek ki mint pinokkió. Nagyon rosszul esett. Sosem tetszettem a fiúknak, szerintem ez miatt, mivel az arcom átlagos. Már lassan tükörbe se tudok nézni, mert elsírom magam a látványtól. Nagyon sokan piszkálnak.2015. márc. 15. 11:32
11/14 anonim válasza:
nekem is ilyesmi orrom van, én sem szeretem, de még sosem szóltak be érte, és a fiúkkal is jól állok. ha nem görcsölsz rá, esetleg kifested a szemed vagy a szádat, senki nem fog felfigyelni rá, vagy ha mégis és beszól, akkor azzal ne foglalkozz, mert egy bunkó.
12/14 anonim válasza:
Nem én vagyok a kérdés célcsoportja (ugyanis lány vagyok), de nekem nagyon tetszik az ilyen orr. Fiúkon és lányokon egyaránt.
13/14 anonim válasza:
Nekem is ilyen orrom van, illetve ennél csúnyább és nagyobb. :D
18 éves vagyok, volt egy 3 éves kapcsolatom, most 3 hónapja járok egy sráccal, mindkettő szerint nagyon szép vagyok, szeretnek így, ahogy vagyok. Sok férfinak/fiúnak teszem és tetszettem eddig.
Volt már, aki beszólt miatta, de ezzel nem lehet mit csinálni, lépj túl rajta!
Mindenkin van valami, ami nem tökéletes. ;)
14/14 anonim válasza:
szerintem tök szép, mit vagy úgy oda?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!