Szerintetek az undorító ha egy lánynak kockás a hasa?
Figyelt kérdés
én infós osztályba járok és ott nem a legkigyurtabbak vannak általában (tisztelet a kivételnek nem akarok senkit megsérteni) de én már 6 éve járok több féle harc müvészet féleségre plusz 2 és fél éve önvédelmet is elkezdtem és ezalatt az évek alatt mindig folyamatosan megcsináltam kb 200-250 felülést és 35 mellső fekvő támaszt (nem azt a nagyon durván kockásat kell elképzelni de osztály társaim mindig nézik és nem tudom mit gondolnak)2013. febr. 24. 14:46
1/7 anonim válasza:
Hát egy nő hasa inkább feszes legyen és ne kockás. Az már nem túl nőies.
2/7 anonim válasza:
3/7 anonim válasza:
Igen, mert a kockás has férfias!
4/7 anonim válasza:
Dehogy férfias, mi ez a heteronormativ baromság? Tudod, ki szabja meg, mi a nőies? A férfiak! Mert ők szerinted tényleg tudják, mitől meg hogyan érzi jól magát egy nő? Ha sokat sportolsz, úgyis erősödik a hasizmod, tök fölösleges ezen agyalni. Aki szerint nem nőies, az csak fél a mögötte lévő munkától, vagy az erős nőktől.
Az összes linkelt lány sportos, és látszik a hasizma, mégsem férfiasak, baromi jól néznek ki. Kérdező, ha neked tetszik, meg jól érzed magad vele, szeretsz sportolni, azt javaslom, nagy ívben tojj arra, ki mit mond a külsődre!
5/7 anonim válasza:
Amit a 4.válaszoló linkelt,azok még tetszenek,az izmosabb már nem,az már valóban férfiasn hatást keltene.De egyébként ne problémázz ezen sokat,ha szeretsz sportolni,akkor csináld,és egy kockás hasú nő még mindig jobb,mint egy elhízott.
6/7 anonim válasza:
hát így elég tág fogalom az hogy kockás has. jó lenne egy kép, akár rólad, akár egy olyan kép amire a legjobban hasonlít a hasad. amúgy ha magabiztos vagy akkor biztos nem lesz hátrány a hasad(sőt még előny is)
7/7 anonim válasza:
Az az undorító ha egy embernek térdig lóg a bele.Puszi a kockás hasadra!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!