Gáz/Ciki vagy ronda, ha egy lánynak kockás a hasa?
Figyelt kérdés
Nem annyira mint a testépítőknek..:D Mit gondoltok? Egyáltalán valakinek tetszik?! :D2013. jan. 31. 14:12
1/25 anonim válasza:
Szerintem szép, csak maradjon nőies 21/L
2/25 anonim válasza:
Szubjektív. Van akinek tetszik van akinek nem. Nekem speciel nem... De 10000 másiknak meg igen.
3/25 anonim válasza:
Nekem speciel nem igazán jön be... bár azért nem kizáró ok egy kapcsolatban.
22/f
5/25 anonim válasza:
Csak ne legyen kockásabb, mint egy pasinak.
6/25 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz ha kockás,mert azért olyan,mert foglalkozik magával,sportol,max nem mindenkinek tetszik. de ezerszer jobban néz ki mintha el lenne hízva és puha lenne.fuj.
7/25 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem ciki, nekem kifejezetten tetszik. :) 20/F
8/25 anonim válasza:
Nem gáz, nem ciki és egyáltalán nem ronda. Szerintem szexi a kockás as :) Én lány vagyok egyébként. Nekem is kockás, sose rugdostak még ki az ágyból, amiért kockás hasam van :D A nőktől meg olyan irigylő pillantásokat szoktam kapni, hogy felér egy testi sértéssel.
10/25 anonim válasza:
nekem egyáltalán nem tetszik, szeretem a kis pocakot a lányokon. de ízlések és pofonok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!