Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy lánynak szép a kockás has?

Egy lánynak szép a kockás has?

Figyelt kérdés

Már vagy fél éve csinálok minden nap felüléseket. Most vettem észre hogy látszanak a kockák, mivel elég sovány is vagyok. Ne csináljam tovább, mert ez egy lánynak csúnya? Vagy csinálhatom mert szép? Nem tudom.. Nem akarok izompacsirta lenni.

13/L

2012. szept. 9. 09:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha nem nagyon kockás.
2012. szept. 9. 09:45
 2/8 anonim ***** válasza:
nem.
2012. szept. 9. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen a felüléstől lett kockás... Gondolom elég gebe vagy. Ha ez máshol is meglátszik, akkor kezdhetsz enni rendesen, mert nagyon csúnya ha egy lány túlzottan vékony.
2012. szept. 9. 11:45
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg 13 évesen ilyenekkel ne törődj, inkább tanulj. Ha szereted csinálni, csinálod, ha meg csak azért csinálod, mert "bomba alakot" akarsz, vagy fogyózol, vagy tudom is én, akkor hagyd az egészet a francba, mert kicsi vagy még ahhoz, hogy ilyenekre figyelj.
2012. szept. 9. 12:29
 5/8 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem szép.
2012. szept. 9. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, amennyiben egységesen, rendesen izmos vagy mindenhol. Ha kockás a hasad, attól nem leszel izompacsirta. Viszont egy nőiesen szép, kockás has akkor néz ki jól, ha mellé nem negyven kiló vagy, hanem ha máshol is van izmod.
2012. szept. 9. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
sztem undi 13/L
2012. szept. 9. 17:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szép, ha egy lánynak kicsit kockás a hasa, csináld nyugodtan az edzéseidet, nem leszel izompacsirta. :)
2012. okt. 13. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!