Szép kockás hasra milyen tervet ajánlotok?
Sosem voltam kövér,sőt inkább vékonykább,sajnos mióta elballagtam a gimiből(ahol konditerem miatt rendszeresen edzettem) időhiány és lustálkodás miatt(főiskolai évek:D) elkezdtem pocakosodni... Nem vészes de mivel anyum családja hajlamos a zömök pocakos testalkatra,valamilyen szinten genetikai elhízás is bekövetkezhet.
Elég akaraterő van bennem és elszántság de nem tudom hogy kezdjek hozzá,diéta,gyakoriság de inkább egy jó menetrendre lenne szükségem:) nem dohányzom... Nem iszok... Pincér vagyok főiskola mellett ez miatt talán annyira nem aggódom a gyors elhízás miatt,de nem szeretném hogy elfajuljanak a dolgok,és sörbasra sem hivatkozhatok mert utálom a sört :D 167cm 71kg 22/f
Segítsegek :)
Viszont ki sit derékfájós voltam mindig:( de felülési ütemtervvel talán nem lenne vészes
Várom a segítségeket😊
a legjobb gyakorlat:
www.youtube.com/watch?v=9UBX-44E6q0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!