Hol tudnék venni női kockás inget? Valami szép karcsúsítottat.
Ha számít a márka, akkor tudom ajánlani szinte bármelyik bevásárló központot, az ilyen butikokban, meg nagyobb ruhaboltokban (Promod, Retro, Saxo London...) mindig van választék, méret, márka, de ár is.
Ha annyira nem számít, h "címke" legyen rajta, vagyis jó a gyengébb minőség és/vagy utánzat is, akkor menj ki a piacra. Józsefvárosira pl, ha fővárosi vagy, vagy akármelyik kínai üzletbe. Ott van az Asia Center is, ha maradunk annál a verziónál, h Pesten keresed, amit keresel. :D
Én múltkor mentem ilyen helyekre, és én is kedvet kaptam közben, mert nagyon sok szép blúzt, női kockás inget láttam. És az árakkal is ki voltam békülve. :)
Én spec úgy vagyok vele, h miért adjak ki érte pár ezer forinttal többet, ha nem dobnak rá egy 10-est, ha megkapom feleannyiért is? Ugyanolyan csinos, és senki se fogja megnézni a nyakamnál, h milyen márka. És ha vigyázol rá, az utánzat is tartósan szép marad, és nem feslik szanaszét, de egy márkás ruhát is széjjel tudsz cibáltatni mondjuk egy kutyával XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!