Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék venni női kockás...

Hol tudnék venni női kockás inget? Valami szép karcsúsítottat.

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 23:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én a C&A-ban vettem.
2010. máj. 21. 00:07
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor ott majd megnézem:)
2010. máj. 21. 00:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Azt még megkérdezhetem,hogy mennyiért vetted?
2010. máj. 21. 00:22
 4/11 anonim ***** válasza:
New Yorker 3000.-
2010. máj. 21. 00:25
 5/11 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Pontosan nem emlékszem, mert több dolgot vettem egyszerre, de olyan 3000 Ft körül volt.
2010. máj. 21. 00:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Ha számít a márka, akkor tudom ajánlani szinte bármelyik bevásárló központot, az ilyen butikokban, meg nagyobb ruhaboltokban (Promod, Retro, Saxo London...) mindig van választék, méret, márka, de ár is.

Ha annyira nem számít, h "címke" legyen rajta, vagyis jó a gyengébb minőség és/vagy utánzat is, akkor menj ki a piacra. Józsefvárosira pl, ha fővárosi vagy, vagy akármelyik kínai üzletbe. Ott van az Asia Center is, ha maradunk annál a verziónál, h Pesten keresed, amit keresel. :D

Én múltkor mentem ilyen helyekre, és én is kedvet kaptam közben, mert nagyon sok szép blúzt, női kockás inget láttam. És az árakkal is ki voltam békülve. :)

Én spec úgy vagyok vele, h miért adjak ki érte pár ezer forinttal többet, ha nem dobnak rá egy 10-est, ha megkapom feleannyiért is? Ugyanolyan csinos, és senki se fogja megnézni a nyakamnál, h milyen márka. És ha vigyázol rá, az utánzat is tartósan szép marad, és nem feslik szanaszét, de egy márkás ruhát is széjjel tudsz cibáltatni mondjuk egy kutyával XD

2010. máj. 21. 00:35
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem fontos,hogy hű de márkás legyen:) Azért is kérdezem főként,mert láttam egy jót,2000 körül,plusz még szállítási díj 1000,szóval összvissz 3000. És gondoltam akkor már hátha valami üzletben is hozzájutok:) De akkor úgylátom kb hasonlók. Azért majd körülnézek, köszönöm mindenkinek:)
2010. máj. 21. 00:41
 8/11 anonim ***** válasza:
én a promodban találtam ilyet, derékban karcsúsitott vékony anyag de pamut nagyon jó. 3250 volt
2010. máj. 21. 08:58
 9/11 anonim ***** válasza:
54%
Ázsia Centerben is nagyon sokféle van,és szépek is. :)
2010. máj. 21. 12:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Newyorker
2010. máj. 21. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!