Mit gondoltok az alakomrol? Nagyon csunya? Vannak undorito csikjaim is
2012. nov. 21. 23:49
1/22 anonim válasza:
Nem gondolkodtal meg a fogyokuran?
2/22 Malats válasza:
Háát. Határeset. Lenne mit leadni, de jo alakod van. Ha ez már csak lefelé megy, mégjobb lesz. A pocak a legvészesebb ebböl a szempontbol. a fenék stimmt.
3/22 anonim válasza:
Ne zabálj annyit, és sportolj. Este ha van idõd, (és mè ne lenne)indulj el intenzíven gyalogold át a falut, várost vagy bicajozz legalább.
4/22 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Egyébként szerintem nincs semmi gond az alakoddal, nem csúnya :)
25f
5/22 A kérdező kommentje:
17 vagyok
2012. nov. 22. 00:09
6/22 Dpoker válasza:
8/22 anonim válasza:
nagyon csúnya.. komolyan nem gondoltál még arra hogy ne zabálj és odafigyelj arra, hogy mit eszel? kövér vagy :///
de segítek, olvasd el ezt, és fogyj le: [link]
20/f
9/22 anonim válasza:
m_e_d_i_a_f_i_r_e.com/view/?sdh9kldsm0o18cj
10/22 anonim válasza:
öszintén én azt hittem hogy terhesség után vagy.
Szerintem a korodhoz képest kövér vagy. A csíkokkal ne foglalkozz mert halványodni fog inkább mozognod kéne többet. Mellesleg kifordítva vetted fel a bugyidat szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!