Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak intelligens fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak intelligens fiúk?

Figyelt kérdés

Sziasztok, én 16 éves lány vagyok, és sajnos a koromnál érettebb. Az a problémám, hogy bárkivel találkoztam eddig, aki tetszett volna, egyszerűen nem volt intelligens. Tudom, beképzeltségnek hangzik majd, amit írni fogok, szóval előre le szeretném szögezni, hogy nagyon dolgozom rajta, hogy ne nézzem le azokat az embereket, akik átlagos 16 éves módjára élnek.

De. Nekem fontos, hogy akivel együtt vagyok az okos, de legalábbis művelt legyen. Olyan, akivel lehet beszélgetni könyvekről, komolyabb filmekről, akinek érett világnézete van, hozzá tud szólni a dolgokhoz normálisan. Nem kell, hogy egy zseni legyen, de ne csak ivásról, bulizásról, meg videójátékokról lehessen beszélni vele. És a korosztályomban, bármennyire is próbálok nyitott lenni és keresem ezt a típust, egyszerűen senki ilyet nem találok. Néha annyira fárasztóan buták tudnak lenni a kortársaim, olyan felszínesek és szűk látókörűek...

Sajnos, legalábbis ebből a szempontból sajnos, én bölcsész, értelmiségi családba születtem, ezért már így neveltek, imádok olvasni, oda vagyok a művészfilmekért, szóval ilyesmik... Még ha be is jövök egy fiúnak, tíz perc után otthagy azzal, hogy olyan a szókincsem, mintha nem is magyarul beszélnék, neki én túl intellektuális vagyok.

Próbáltam már nem foglalkozni azzal, hogy eltérnek a prioritásaim a többi tiniétől, de hiába, egyszerűen belefáradtam, hogy az ő szintjükön maradjak, előbb utóbb újra önmagam leszek, és akkor megint semmi beszédtémánk nincs.

Van esély rá, hogy találok valakit aki intelligens, vagy ilyen korban még ne reménykedjek? Hol lehetne ilyenekkel ismerkedni? Illetve ha magamon kellene változtatnom, akkor hogyan tegyem?

A válaszokat előre is köszönöm!

2017. júl. 8. 17:23
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
10%
Ahogy olvastam a szöveget úgy éreztem a szívemben a dobbanást. Én se beképzeltségből mondom, de szerintem a leírtak alapján én vagyok az, akit keresel. Én is ilyen lányt keresek. Ne változtass magadon, ez a jó, hidd el, nem leszünk büntetett előítéletű iszákosak. Ha esetleg én is felkeltettem érdeklődésedet, írjál rám, örömmel foglak várni! 16/F
2017. júl. 8. 17:30
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Milyen érdekes, itt a GYK-n minden nő ilyen pasit keres de a valóságban ezek a pasik azok, akiket nyámnyila, okostojásnak tartanak és a kutyan em áll velük szóba. A valóságban minden csaj a beképzelt izomagyak mellett nyomja. Szóval inkább az itt a kérdés, hogy az itt Gyakorin leírtak hol vannak a valóságban?
2017. júl. 8. 17:36
 3/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez teljesen korrekt elvárás,én se állnék le egy tudatlan kislánnyal akinek totál más nézetei vannak.Valakinek az is jó de az nem én vagyok.Az a lényeg minden helyzetben az odaillő oldalad kell,gondolom romantikánál nem kevered bele a nagy világ tudásod elég elcseszett helyzet lenne,de fordítva sem szerencsés.Van ilyen fiú,például én de engem se fogsz soha megtalálni egy diszkóban hulla részegen. 18/F
2017. júl. 8. 17:41
 4/24 anonim ***** válasza:
Hol, hát nemtudom, kinek mi az inteligens..
2017. júl. 8. 17:48
 5/24 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Első és hármas, jól esik olvasni, hogy vannak ilyenek, reményt ad. :D

Kettes válaszoló, tudom, sokan írják ezt, de hát nem tudom, én sosem érezném magam jól egy kigyúrt beképzelt valaki mellett, szóval van aki nem csak írja, hanem komolyan is gondolja, még ha kevés is.

2017. júl. 8. 17:49
 6/24 anonim ***** válasza:
Én nem bántásból írom ezt, csak Egyetemen is annyiszor hallottam már ezt, de még sosem láttam a valóságban. Mindig csak így leírva meg szóban mondogatták ott is, de a valóságban semmi. Mondjuk engem annyiran em zavar, mert így könynebb egy buliban csajozni, csak tényleg fura, hogy mindenki ezzel jön, közben meg mind tucat vagytok. Tisztelet a kivételnek persze, de még nem találkoztam kivétellel.
2017. júl. 8. 17:54
 7/24 anonim ***** válasza:

mitől több az ember, ki saját valójában is kételkedik, mint egy darab kő, mely fel sem fogja, de mégis létezik?

(csak hogy megkönnyítsem a dolgodat. :)

2017. júl. 8. 19:22
 8/24 anonim ***** válasza:
83%

Szia! Csak felhívom a figyelmedet, hogy nem minden intelligens ember ilyen. Az, hogy szeret-e valaki olvasni az teljessen irreleváns az intelligenséghez.

Én például egy intelligens fiú vagyok, de engem nem érdekel se a művészet se az irodalom. Nem tudok jól fogalmazni és a helyesírásom is siralmas. Nekem teljesen más érdeklődési köröm van: Én imádom a fizikát, a kémiát, a matekot, de főleg a biológiát. Konkrétan egy óráig tudnék beszélni csak a diabéteszről :D. Imádok filozofálni, és csak úgy simán elmélkedni meg másokkal vitázni (Nem veszekedni csak vitázni mint pl most veled :'D).

Szóval nem csak az lehet intelligens és művelt aki megmondja bármelyik középkori zenéről/festményről, hogy ki csinálta vagy aki naponta elolvas egy könyvet és választékos a szókincse. Ők is lehetnek de nem CSAK ők.

17/F

2017. júl. 8. 19:30
 9/24 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem itt, az biztos.
2017. júl. 8. 19:55
 10/24 anonim ***** válasza:
9. rossz az önértékelésed:D
2017. júl. 8. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!