Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem kezdeményezek a lányokn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kezdeményezek a lányoknál, szüzen fogok meghalni? 20/F

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok maradva lányok és párkapcsolat téren ezért még egy csókot sem tudok felmutatni... Félénk, gátlásos fiú vagyok amit a környezetem nem nagyon ért mivel SZERINTÜK jól nézek ki. Régen nem igazán voltam a lányok kedvence ahogy észrevettem de ez most idővel megváltozott ahogy látom. Az új haverjaim szerint (akik eddig nem tudták milyen voltam) simán megkaphatnék szinte bármilyen csajt és nem értik, hogy mégis miért nem bulizok, soha egy lánnyal sem látnak. Szoktak írogatni is meg úgy amblokk szívesen beszélget velem bárki de rendszerint mindig olyan lányok fognak ki akik nekem nem tetszenek. Akik pedig engem mozgatnak meg többnyire levegőnek néznek vagy nem mutatnak semmi érdeklődést, bármilyen módon kezdeményezni pedig én félek mert a külsőm ellenére belül még mindig az vagyok aki 5-6 évvel ezelőtt, senki nem tudta feltornázni az önbizalmam pedig már jobban kellene hinnem magamban. Azzal nyugtatom magam, hogyha valaki akar tőlem valamit (mint a fentebb említett lányok) akkor ők úgyis fognak maguktól kezdeményezni csak várnom kell, már amúgyis túl öreg vagyok ahhoz, hogy megtanuljam azt amit évekkel ezelőtt kellett volna. Fogalmam sincs mit kellene írjak a leányzónak (mindenkit neten látok mivel nem járok sehova) Nem szeretnék én lenni a kis lúzer aki bepróbálkozik mindenkinél aminek elmegy a híre, inkább maradnék a titokzatos még akkor is ha lehetne esélyem talán a kiszemeltnél csak épp a gyávaságom ezt nem engedi.

Nagyon rossz a mentalitásom? Ez a felfogás vezetett idáig és így is marad ha nem változok?

2017. jún. 27. 18:56
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Hát én se gondoltam volna magamról mikor fiatalabb voltam, de ez van :D Szerintem nyugodtan adj magadnak még pár évet, én is ezt teszem.

Meg mások is írják itt a gyk-n, hogy volt, hogy 23 évesen jött össze valakinek valami, ami így ijesztőnek tűnhet, hogy mi van ha a következő 3 évben sincs semmi, ez engem is megrémiszt, de próbálom úgy felfogni, hogy még nem reményvesztett az ügy. Ismerkedj, aztán majdcsak lesz valami. Lehet majd pont akkor, mikor legkevésbé számítasz rá.

16-os voltam.

2017. júl. 5. 23:12
 22/28 anonim ***** válasza:
Küldj képet
2017. aug. 4. 10:17
 23/28 anonim válasza:
25 éves vagyok, és szűz. Ne járj így, mint én. Ha találwt egy szimpatikus lányt, akkor vágj bele. Nekem is lett volna, csak mindig azt éreztem, hogy valami nincs meg, és inkább nem akarok belevágni se. Pedig tapasztalatot szerezhettem volna, és így nem kéne 25 évesen szégyenkeznem. Még a szüleimnek se mondtam el, persze nyilván sejtik. Más ilyenkor má gyereket csinál, vagy több éves kapcsolatokon van túl.
2017. aug. 4. 14:02
 24/28 A kérdező kommentje:
Ha úgy érezted, hogy nincs szükséged az adott lányra vagy hiányérzeted volt akkor nem értem miért kell erre utólag megbánással visszagondolni. Ha nem kívántad akkor nem kívántad és kész, nem véletlenül nem ő lett életed szerelme mert akkor máshogy gondolkodtál volna róla. Tapasztalatot szerezni pedig prostin is lehet ha neked csak ennyi az ok, hogy nincs tapasztalod. A prostin meg nem éreznél hiányt fizikailag.
2017. aug. 4. 14:08
 25/28 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, és 22 évesen vesztettem el a szüzességem, most 26 vagyok, és akkora ribi hogy csak na. :) nem vagy öreg, ne add fel, rengeteg időd van még. gondolj arra, mi a legrosszabb ami történhet, visszautasít a lány, na és, van 3 milliárd másik.
2018. ápr. 16. 13:34
 26/28 anonim válasza:
A #22-es vagyok. A tavalyi válaszom megírása után két-három héttel vesztettem el a szüzességem. Nincs mitől tartanod, neked is menni fog. Csak állj hozzá úgy, hogy először csak ismerkedj csajoknál, aztán lesz, ami lesz. Az se gond, ha nem lesz semmi. A haverjaidnak meg mondd meg, hogy ha bárhol bármilyen baráti összejövetel van, szívesen csatlakozol, mert szeretnél ismerkedni. Ilyen alkalmakkor lehet ugyanis a legjobban becsajozni.
2018. ápr. 16. 14:54
 27/28 A kérdező kommentje:

Hát, nekem még azóta sem sikerült. :/

Nem adtam fel, de nem sok esélyt látok már tényleg.

2018. ápr. 16. 16:51
 28/28 anonim válasza:
Figyu, kár ehhez így hozzáállni. Egyszerűen fogadd el, hogy kifejezetten mázli kell ahhoz, hogy valaki fiúként 18-20 éve kora előtt zsákoljon. A lányok 16-35 éves koruk között nagyon kelendőek, minden korosztály férfijai ezekre a fiatal lányokra pályáznak. Hamar megtanulják, hogy válogathatnak, magasak lesznek az igényeik. És a legtöbb lány amúgy eleve nem vágyik erre annyira, mint a fiúk. Úgy vannak vele, hogy jó, ha van egy jó pasi, de ha nincs, akkor majd lesz úgyis. És mindig, minden nő nagyon válogat. 100-ból 85 férfit ők az alsó 20%-ba sorolnak be, vagyis te, és az összes többi fiú a korosztályodban (meg az enyémben) eleve egy vesztes helyzetből indul a nőkhöz képest. Amúgy meg tényleg próbáld meg kicsit lejjebb vinni az igényeidet. Én például, ha ezt megfogadom, már akár 16-17 évesen is szexelhettem volna, mert volt lány, akinek bejöttem, és nem nézett ki olyan rosszul. Igaz, hogy nem éreztem magamhoz annyira közelinek, de mindketten gyűjthettünk volna tapasztalatot. Kell a fizikai vonzalom, de rá fogsz jönni, hogy mennyire fontos emellett a lány lelke is. Én ezt például egy nagyon kemény lecke árán tanultam meg, és valszeg életem végéig bánni fogom valahol, hogy elengedtem azt a lányt, akit nem kellett volna, csak azért, mert túlságosan a külsőségeket idealizáltam.
2018. ápr. 16. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!