Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem kezdeményezek a lányokn...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem kezdeményezek a lányoknál, szüzen fogok meghalni? 20/F

Figyelt kérdés

Nagyon el vagyok maradva lányok és párkapcsolat téren ezért még egy csókot sem tudok felmutatni... Félénk, gátlásos fiú vagyok amit a környezetem nem nagyon ért mivel SZERINTÜK jól nézek ki. Régen nem igazán voltam a lányok kedvence ahogy észrevettem de ez most idővel megváltozott ahogy látom. Az új haverjaim szerint (akik eddig nem tudták milyen voltam) simán megkaphatnék szinte bármilyen csajt és nem értik, hogy mégis miért nem bulizok, soha egy lánnyal sem látnak. Szoktak írogatni is meg úgy amblokk szívesen beszélget velem bárki de rendszerint mindig olyan lányok fognak ki akik nekem nem tetszenek. Akik pedig engem mozgatnak meg többnyire levegőnek néznek vagy nem mutatnak semmi érdeklődést, bármilyen módon kezdeményezni pedig én félek mert a külsőm ellenére belül még mindig az vagyok aki 5-6 évvel ezelőtt, senki nem tudta feltornázni az önbizalmam pedig már jobban kellene hinnem magamban. Azzal nyugtatom magam, hogyha valaki akar tőlem valamit (mint a fentebb említett lányok) akkor ők úgyis fognak maguktól kezdeményezni csak várnom kell, már amúgyis túl öreg vagyok ahhoz, hogy megtanuljam azt amit évekkel ezelőtt kellett volna. Fogalmam sincs mit kellene írjak a leányzónak (mindenkit neten látok mivel nem járok sehova) Nem szeretnék én lenni a kis lúzer aki bepróbálkozik mindenkinél aminek elmegy a híre, inkább maradnék a titokzatos még akkor is ha lehetne esélyem talán a kiszemeltnél csak épp a gyávaságom ezt nem engedi.

Nagyon rossz a mentalitásom? Ez a felfogás vezetett idáig és így is marad ha nem változok?

2017. jún. 27. 18:56
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Valahogy muszáj lesz kezdeményezni de élőben nem tudom, hogy mivel nem találkozok senkivel és ha találkoznék is csak úgy odamenni elég snassz. Van néhány pattanás is rajtam (nem az a durva hanem az a jövő-menő, 2-3 sajnos mindig akad) ez lehet kizáró ok?
2017. jún. 27. 22:03
 12/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem kizáró ok. Engem pl egyáltalán nem zavar a pattanásos arc, ha tetszik egy srác.
2017. jún. 27. 22:18
 13/28 A kérdező kommentje:

A másik fóbiám pedig, hogy nem vagyok nagyon gazdag, átlag középosztálybeli. Nincs három emeletes házunk és drága luxusautó valamint nekem sincs saját autóm.

Valamint ha "unalmas" életet élek az nem unalmas a lányok szemében, nem vagyok élsportoló, hogy leszakadjon a polc a kupáktól, érmektől. Elhiszem, hogy minden lány ilyen fiúra vágyik akire büszke lehet és menő ha ő lehet a barátnője de én ezeket sajnos nem tudom teljesíteni. Ezek tudatában egy lány ugyanúgy választhat még engem is vagy inkább vár egy tökéletes fiúra?

2017. jún. 27. 23:44
 14/28 anonim ***** válasza:
Remélem igen.
2017. jún. 28. 14:01
 15/28 A kérdező kommentje:
Ilyenkor mindig elhatározom itthon, hogy bátor leszek, megváltozok erre ma is az utcán inkább átmentem a másik oldalra mintsem elhaladjak egy csapat lány előtt akik a lócán ültek. :(
2017. jún. 28. 20:09
 16/28 anonim válasza:

Hidd el, ha belsőleg minden rendben van, akkor nem fog számítani az, hogy néha-néha előjön rajtad pár pattanás, még bőven abban a korban van, hogy ez megesik. Ez nem tartozik a taszító kategóriába.

Ha pedig vannak céljaid és az nem az, hogy közmunkás legyél, akkor a többi se baj:D Autója általában annak van ilyen korban, akinek a szülei meg tudják venni, vagy nagyon durván gyűjtött rá.

Van olyan barátnőm, aki tényleg nagyon szép lány, normális elvekkel, viszont nem mindig, de elég sokszor baja van ha egy kicsit is túl sokat kell sétálni, inkább buszozik. Nincs jogsija, se kocsija. Van barátja, annak sincs kocsija, mégse nézi le emiatt, tudja, hogy nem ez a legfontosabb dolog a világon, meg inkább a szülőn múlik az egész.

Valamint, nem csak az érmekre lehet büszkének lenni:D Nekem se volt még barátom, se csók, se semmi, de eszembe nem jutott eddig, hogy arra gondoljak, legyen valami profi eredménye a másiknak, amire büszke lehetek:D

Egyébként ha sok színészt is megnézel, sokan kicsiként egyáltalán nem néztek jól ki, aztán felnőtt korukra meg mégis változtak annyit, hogy jól nézzenek ki.

Még annyit javasolnék, hogy szerintem ne úgy közelíts a lányokhoz, főként, ha nem is ismered őket, hogy randizni szeretnél velük. Elsősorban barátkozz velük, mintha csak pl. az osztálytársaid lennének. Aztán úgyis kiderül, kivel jönnél ki jól belsőleg is és akkor lépj tovább. Meg add önmagad, ne azt, amit úgy gondolod a másik látni akar benned.

20/L

2017. jún. 29. 00:33
 17/28 anonim ***** válasza:
27%

Igen,sajnos már elkéstél. 14-18 éves kor között kellett volna tanulgatnod lányokkal lenni. Már 20 éves vagy...Használod kellene azt amit megtanultál. (nem tanultad meg)

20 évesen a lányok már nem azt szeretnék hogy tapasztalat gyűjtők legyenek,hanem hogy már élvezzék az életet és jól érezzék magukat.

Ez olyan, mint az iskola. Van 8-15 éved megtanulni valamit és miután az az időszak letelik, fel kell használnod azt amit elsajátítottál az évek alatt. Ha nem sajátítottad el,akkor nem tudsz magaddal mit kezdeni.

2017. júl. 1. 21:02
 18/28 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy elkesve... Probalgass és tapasztalj, és ha kinevetnek? Es? Mi van akkor? Mi tortenik? Semmi. Nemis biztos hogy kinevetnenek, tuti csak tul onbizalomhianyos és felenk vagy. De erot kell magadon venned, és kicsit helyre rázni a dolgokat. Már az is dob a kulson ha picit edzel ( ne ilyen nagy dolgokra gondolj) pl elmész futni, pár kilometert lebiciklizel, vagy otthon erosites, vagy akár kondiba is mehetsz és ott nagyon konnyu ismerkedni. Kb mindenki hozzad szól mert új vagy, az ott dolgozokkal is ismerkedhetsz, vagy a többi kondissal is. Baratkozhatsz, a baratok bemutatnak lanyoknak, vagy te is oda mehetsz lanyokhoz, pl ha valamit nem tud hasznalni akkor segitesz, ilyesmik
2017. júl. 2. 22:32
 19/28 A kérdező kommentje:

Ahány lányt megismertem és beszélgettem velük chaten mindegyikőjükkel megszakadt a kapcsolat mert nagyon gyerekesen viselkedtem aztán olyan hibákat vétettem amiket ma már biztosan nem tennék. Velük még mindig megpróbálnám csak már én biztosan nem kellenék nekik... Új lányokat pedig itthonról nem fogok megismerni magamba meg nem szoktam sokáig járkálni, hogy találkozzak valakivel is.

Utolsó, megfogadtam a válaszod itthon edzek, rám fér bőven. Most már nagyon rossz egyedül lenni főleg este, mindig elképzelem, hogy ha lenne most barátnő akkor vele fekudnék le, együtt aludnánk de ez valamiért nekem jön össze. Kívül az a baj, hogy egyáltalán nem látszik, hogy bárkire is szükségem van, látszólag jól elvagyok de belül meg marcangol a tudat, hogy 5 éve mióta úgy elkezdtek érdekelni a lányok nem történt semmi. Ha valaki azt mondta volna 14 éves koromban, hogy szinte 20 évesen még szűz leszek biztos öngyilkos lettem volna. Még egy éve is arra gondoltam, hogy jövőre egyetem, új város stb. és jövő ilyenkorra már túl leszek valakin de semmi sem történt. Voltam egy két buliban de az annyira nem az én világom, hogy ott csak szemlélője vagyok a történéseknek egyáltalán nem a részese. Mindenki azt hiszi valami gond van velem amiért nincs senkim és ha egy év alatt nem változott semmi akkor mi a garancia, hogy két múlva fogok? Az általános iskolából is már csak én vagyok az egyetlen akinek nem volt dolga lánnyal, a városba is szerintem csak én vagyok az egyetlen aki még csak nem is csókolózott ennyi idősen.

2017. júl. 4. 16:39
 20/28 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, hogy lehet, hogy válogatós vagyok mert akárkivel vagy olyannal akihez nem vonzódom nem tudnék kapcsolatban lenni de, hogy senki olyasvalakivel aki tetszik ne alakuljon semmi ezt valami átoknak tartom.
2017. júl. 4. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!