Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem kezdeményezek a lányoknál, szüzen fogok meghalni? 20/F
Nagyon el vagyok maradva lányok és párkapcsolat téren ezért még egy csókot sem tudok felmutatni... Félénk, gátlásos fiú vagyok amit a környezetem nem nagyon ért mivel SZERINTÜK jól nézek ki. Régen nem igazán voltam a lányok kedvence ahogy észrevettem de ez most idővel megváltozott ahogy látom. Az új haverjaim szerint (akik eddig nem tudták milyen voltam) simán megkaphatnék szinte bármilyen csajt és nem értik, hogy mégis miért nem bulizok, soha egy lánnyal sem látnak. Szoktak írogatni is meg úgy amblokk szívesen beszélget velem bárki de rendszerint mindig olyan lányok fognak ki akik nekem nem tetszenek. Akik pedig engem mozgatnak meg többnyire levegőnek néznek vagy nem mutatnak semmi érdeklődést, bármilyen módon kezdeményezni pedig én félek mert a külsőm ellenére belül még mindig az vagyok aki 5-6 évvel ezelőtt, senki nem tudta feltornázni az önbizalmam pedig már jobban kellene hinnem magamban. Azzal nyugtatom magam, hogyha valaki akar tőlem valamit (mint a fentebb említett lányok) akkor ők úgyis fognak maguktól kezdeményezni csak várnom kell, már amúgyis túl öreg vagyok ahhoz, hogy megtanuljam azt amit évekkel ezelőtt kellett volna. Fogalmam sincs mit kellene írjak a leányzónak (mindenkit neten látok mivel nem járok sehova) Nem szeretnék én lenni a kis lúzer aki bepróbálkozik mindenkinél aminek elmegy a híre, inkább maradnék a titokzatos még akkor is ha lehetne esélyem talán a kiszemeltnél csak épp a gyávaságom ezt nem engedi.
Nagyon rossz a mentalitásom? Ez a felfogás vezetett idáig és így is marad ha nem változok?
Alakítsunk egy klubbot! :D
Most már hárman vagyunk! :D
21/f
(Sajnos a problémádon nem tudok segíteni, mivel én is dettó ilyen helyzetben vagyok. Esetleg azt tudom mondani, hogy próbálkozz élőben. Én egyébként próbálkoztam, de mindenki elhajt, mivel csúnya vagyok)
"Már amúgy is túl öreg vagyok ahhoz, hogy megtanuljam azt amit évekkel ezelőtt kellett volna"
20 évesen egyáltalán nem vagy elkésve semmivel, öregnek meg pláne nem mondanálak:D
Ne stresszelj rá, hogy mit írj a lánynak, először szimplán csak érdeklődj mit szeret és mit nem stb. Utána majd jön magától, ha szimpatikusak vagytok egymásnak ő is érdeklődni fog :)
Az előző válaszolóval teljesen egyetértek, merj kezdeményezni! :)
19l
Csatlakozom hozzátok :D
Én elfogadtam 20 évesen hogy soha nem lesz barátnőm . Utoljára 3 éve volt , de szakított velem . Sajnos senkivel nem tudok beszélgetni 0 lány ismerősöm van , senki nem ír facebookon , nem keres . Pedig jól öltözök , igényes vagyok , jó parfümöket használok , járok szórakozóhelyekre , és szerintem sem vagyok csúnya . 5 éve járok edzőterembe , jövőre kezdem a versenyzést ( jelenleg is kokszolok ).
Nálam a probléma inkább azzal van ,hogy nem tudok beszélgetni , nincsenek témáim , 1-2x összejött de láttam hogy csak untatom őket . Most az edzőterem tulajnak a 14 éves lánya érdeklődött felőlem ,hogy milyen jó pasi vagyok , de nem merek még a szemébe se nézni nem hogy beszélni vele vagy ráírni , pedig likeolgatja a képeim is .
Nem akarja senki se elhinni hogy 3 éve nincs barátnőm . Én megtaláltam a sportban magamat , szóval feladtam ezt a társkeresős dolgot ,mert soha nem fog összejönni túl unalmas vagyok .
Nyugalom kedves kérdező, csak akkor halsz meg szűzen ha az a horoszkópod.
És mindenki nyugalom, ha lánnyal nem jön össze, fiúval még összejöhet ;)
Amúgy meg ez legyen a legkisebb problémátok.
Mindenkinek lesz barátnője, Ígérem, ha nem akkor is.
20 évesen még van időd megtanulni hogyan kell csajozni:D " a jó pap is holtig tanul". Viszont a kezdeményezésnél ne várd hogy mindig a lányok menjenek oda hozzád mert (példának én:D) vannak olyan lányok akik nem mernek kezdeményezni mert félénkek. Még annyit hogy nálam már jó pontnak számít ha a fiú előben közeledik hozzám nem pedig a közösségin.
Ui: #2 Juvi te vagy az???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!