Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma az sokaknál,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma az sokaknál, hogy 14 éves lányokkal kezdenék?

Figyelt kérdés

Én tényleg nem teherként élném meg, ha a középsulis gondokról mesélne a lány. Sőt, igyekeznék segíteni neki pár hasznos gondolattal. És nem csak a testiség érdekelne a kapcsolatban (persze a szexbe is örömmel vezetném be, élvezetes lenne), hanem az együtt eltöltött minőségi idő. Nagy beszélgetések (max a politikáról a haverokkal fogok vitázni, nagy ügy. Sok korombeli csajjal sem lehet „„felnőttes”” témákról diskurálni), különféle programok. Persze anyagilag is számíthatna rám, ahogy az eddigi barátnőim is. Viszont itt 11 év körkülönbség lenne, amit a társadalom elítél és pedofil állatként bélyegez meg. Ezt nem értem, sőt bánt is.

Persze mikor a korombeli csajok negyvenes, ötvenes vállalkozókkal finanszíroztatják az életüket (mert kb kizárólag erről szól) az nem gond:D

25/f

2017. jún. 1. 00:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj, hogy ebből az utolsó hozzászólásodból látszik, miért 14 éveseknél próbálkozok. Annyira sötét vagy sajnos, hogy azt nehéz szavakba önteni és ezt a korodbeliek látják, egy gyerek meg még nem. Ha az eddigi kommentekből, nem bírtad leszűrni, hogy mi a gond egy 25 és egy 14 éves kapcsolatából, akkor az mindent elmond rólad. Nem vagytok egy korosztály, sem agyilag, sem érettségben, sem szociálisan, sem szexuálisan, sőt, javarészt közös ponton sem találkozhat az életetek, mivel neked már évek óta dolgoznod kéne, de minimum végzős egyetemista vagy ő meg még az általánost se járta ki. Innentől kétlem, hogy egyáltalán bármi közös legyen bennetek. Ha ezt 25 évesen nem tudod belátni, akkor az nagy probléma és ajánlanék valami szakembert. Nem kell ennyi beteg ember a világra.
2017. jún. 1. 04:33
 12/33 anonim ***** válasza:
86%
Magyarán akarsz egy kislányt, aki túl butácska hogy ellenkezzen veled, és nincs tisztában vele hogy neki is lehetnek elvárásai, meg szabályai a partnerével szemben. Ja, és persze ku.rvának néznéd, mert egyből azzal jöttél hogy anyagilag támogatnád. Hát mondok egy nagy újságot : a nők többsége nem ri.banc. Csak a magadfajták vonzzák az olcsó nőcskéket.
2017. jún. 1. 06:14
 13/33 anonim ***** válasza:
90%
#5 hozzászólónál a lényeg :)
2017. jún. 1. 07:31
 14/33 A kérdező kommentje:

„Annyira sötét vagy sajnos, hogy azt nehéz szavakba önteni és ezt a korodbeliek látják, egy gyerek meg még nem.”

Ugyanazt ismételgetitek. Annak ellenére, hogy leírtam, nincs gondom a korosztályomban történő párkereséssel. Innentől kezdve nem én szorulok kiigazításra értő olvasásból.

2017. jún. 1. 21:11
 15/33 anonim ***** válasza:
74%
Sötét vagy apám, mint az éjszaka. Már vagy öten leírták, hogy azért undorító, mert SEMMI közös nincs egy normális 25 évesben és egy 14 évesben. Szóval ja, visszahúzhatnál olvasni tanulni te sötétség hercege. Az ötös válaszoló tökéletesen leírta mi vagy. Egy gyerek, kisfiú, de férfi. Még egy lapon se lehet téged a férfiakkal említeni.
2017. jún. 1. 21:20
 16/33 A kérdező kommentje:
Azért mert vonzanak a 14 éves lányok, már rögtön sötét paraszt vagyok. Részemről befejezettnek tekintem a társalgást. Ezek nem érvek.
2017. jún. 1. 21:28
 17/33 anonim ***** válasza:
98%

Én nem mondom azt, hogy pedofil vagy, hisz azok a serdülőkor előtti gyermekekre gerjednek... Találhatod őket vonzónak, hisz sokan kinéznek akár 18-nak is, de az akkor sem normális, ha 25 éves létedre gyerekekkel szeretnél járni. Gyerekekkel, akikre inkább vigyáznod kéne felnőtt ember létedre és nem szexuális kapcsolatot létesíteni velük. Erről neked inkább lekéne beszélned... Mi lesz, ha majd lesz egy kislányod? Neki is engedni fogod, hogy 14 évesen szexeljen? Hidd el, akkor megfogod érteni, hogy miért írják neked azt, hogy sötét, beteg állat vagy... Nyugodtan megsértődhetsz ezen, de felesleges, mert igazuk van.

Az meg azért nem gond, hogy a korodbeli nők 40-50-es férfiakkal finanszírozzák az életüket, mert ők már felnőtt emberek, tudnak önálló döntést hozni, de egy tizenéves gyerek nem... Csak naivak és szerelmesek.

2017. jún. 2. 05:18
 18/33 anonim ***** válasza:
11%

Kérdező, nekem nem probléma.

Azért érdekes, hogy sok válaszolónak a kihasználás ugrik be, az ellenkezőjét el sem tudják képzelni. Biztos magukból indulnak ki.

2017. jún. 2. 14:14
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Itt nem a kihasználásról van szó, én elhiszem, hogy komolyan gondolná meg minden, itt arról van szó, hogy egy 14 éves kislány és egy 25 éves férfi sehogysem illenek össze... Sem értelmi szinten, sem szexuálisan. Vagy talán te teljesen normálisnak tartanál egy ilyen kapcsolatot?
2017. jún. 2. 14:56
 20/33 anonim ***** válasza:
89%
"leírtam, nincs gondom a korosztályomban történő párkereséssel" nyilván van. különben nem általás iskolás kislányokra hajtanál. Bár nem is csodálom ha nem kellesz a normális NŐKNEK.Egy gyereket meg könnyű bebolondítani, meg átba.szni.
2017. jún. 3. 09:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!