Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma az sokaknál, hogy 14 éves lányokkal kezdenék?
Én tényleg nem teherként élném meg, ha a középsulis gondokról mesélne a lány. Sőt, igyekeznék segíteni neki pár hasznos gondolattal. És nem csak a testiség érdekelne a kapcsolatban (persze a szexbe is örömmel vezetném be, élvezetes lenne), hanem az együtt eltöltött minőségi idő. Nagy beszélgetések (max a politikáról a haverokkal fogok vitázni, nagy ügy. Sok korombeli csajjal sem lehet „„felnőttes”” témákról diskurálni), különféle programok. Persze anyagilag is számíthatna rám, ahogy az eddigi barátnőim is. Viszont itt 11 év körkülönbség lenne, amit a társadalom elítél és pedofil állatként bélyegez meg. Ezt nem értem, sőt bánt is.
Persze mikor a korombeli csajok negyvenes, ötvenes vállalkozókkal finanszíroztatják az életüket (mert kb kizárólag erről szól) az nem gond:D
25/f

Azért ez szerintem is elítélendő, túlságosan kislány még hozzád egy 14 éves. Inkább 16-tól fölfele. (de még azok is túl fiatalok hozzád) Nekem volt 15 évesen 27 éves barátom, és így utólag, nagyon nem volt oké valami a pasinál. De azt szintúgy elítélem, amikor korombeliek 40-es, 50-es faszikkal tartatják el a p**csájukat.
20/N

Egyszerűen agybeteg vagy, ha 25 éves létedre csak 14 éves lányokkal tudsz beszélgetni. Az ilyet mint te, addig kéne börtönbe zárni (és direkt nem írok ennél durvábbat, hogy mit kellene veled, mert nem akarom, hogy egy pedomaci miatt tiltsanak ki) amíg el nem követsz valami nagyon durva bűncselekményt.
"Persze mikor a korombeli csajok negyvenes, ötvenes vállalkozókkal finanszíroztatják az életüket (mert kb kizárólag erről szól) az nem gond:D"
De igen, az is gond. Csakhogy annak nincs köze a te pedofíliádhoz, ott felnőtt emberek kötnek üzletet. Amit csinálnak, az erkölcsi szempontból elítélhető, viszont nem bűncselekmény.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!