Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért probléma az sokaknál,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma az sokaknál, hogy 14 éves lányokkal kezdenék?

Figyelt kérdés

Én tényleg nem teherként élném meg, ha a középsulis gondokról mesélne a lány. Sőt, igyekeznék segíteni neki pár hasznos gondolattal. És nem csak a testiség érdekelne a kapcsolatban (persze a szexbe is örömmel vezetném be, élvezetes lenne), hanem az együtt eltöltött minőségi idő. Nagy beszélgetések (max a politikáról a haverokkal fogok vitázni, nagy ügy. Sok korombeli csajjal sem lehet „„felnőttes”” témákról diskurálni), különféle programok. Persze anyagilag is számíthatna rám, ahogy az eddigi barátnőim is. Viszont itt 11 év körkülönbség lenne, amit a társadalom elítél és pedofil állatként bélyegez meg. Ezt nem értem, sőt bánt is.

Persze mikor a korombeli csajok negyvenes, ötvenes vállalkozókkal finanszíroztatják az életüket (mert kb kizárólag erről szól) az nem gond:D

25/f

2017. jún. 1. 00:12
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
Megértem hogy tizenévesekkel kezdenél. Huszonévesen fiatalabbnak néztem ki a koromnál ezért a korombeli lányok nem tekintettek partnernek. tizenéveseknek jöttem be. Inkább úgy 15-16-tól. 14 évesen lelkileg még nagyon kislányok alig nőttek ki gyerekkorból. 14 évesen jellemzően nem is középiskolások még, nyolcadikosok. Még ha ezt testileg nem mondanád meg róluk mert annyira érettek és fejlettek. De a teste is erősen alakul még ilyenkor.
2017. jún. 1. 00:19
 2/33 Blondie.W ***** válasza:
92%

Azért ez szerintem is elítélendő, túlságosan kislány még hozzád egy 14 éves. Inkább 16-tól fölfele. (de még azok is túl fiatalok hozzád) Nekem volt 15 évesen 27 éves barátom, és így utólag, nagyon nem volt oké valami a pasinál. De azt szintúgy elítélem, amikor korombeliek 40-es, 50-es faszikkal tartatják el a p**csájukat.

20/N

2017. jún. 1. 00:31
 3/33 anonim ***** válasza:
91%
Mert beteges. És nem a 11 év a gond, hanem, hogy egy 14 éves gyerek.
2017. jún. 1. 02:08
 4/33 anonim ***** válasza:
89%
Nagy beszélgetések. Miről? Nem lehetsz egy túl értelmes, tanult pasi, ha egy általános iskolát meg be sem fejezett gyerek neked szellemi partner.
2017. jún. 1. 02:09
 5/33 anonim ***** válasza:
91%
Én 14 éves lányként írom, hogy egy ilyen embert, mint amilyen te vagy, nem lehet férfinak nevezni.
2017. jún. 1. 02:21
 6/33 anonim ***** válasza:
88%

Egyszerűen agybeteg vagy, ha 25 éves létedre csak 14 éves lányokkal tudsz beszélgetni. Az ilyet mint te, addig kéne börtönbe zárni (és direkt nem írok ennél durvábbat, hogy mit kellene veled, mert nem akarom, hogy egy pedomaci miatt tiltsanak ki) amíg el nem követsz valami nagyon durva bűncselekményt.

"Persze mikor a korombeli csajok negyvenes, ötvenes vállalkozókkal finanszíroztatják az életüket (mert kb kizárólag erről szól) az nem gond:D"

De igen, az is gond. Csakhogy annak nincs köze a te pedofíliádhoz, ott felnőtt emberek kötnek üzletet. Amit csinálnak, az erkölcsi szempontból elítélhető, viszont nem bűncselekmény.

2017. jún. 1. 02:26
 7/33 anonim ***** válasza:
88%
14 éves kortól az ember annyi évessel szexelhet, amennyivel csak akar, vagyis nem bűncselekmény, viszont tényleg nagyon gáz, hogy 25 éves létedre nem tudsz felszedni egy korodbeli nőt sem... Az 5-ösnek igaza van, te nem férfi vagy, hanem csak egy férfi testbe zárt éretlen kisgyerek.
2017. jún. 1. 02:32
 8/33 anonim ***** válasza:
95%
Azért mielőtt összejönnél egy 14 éves lánnyal, azelőtt szólj az apjának, hogy mit tervezel vele. Jó? :)
2017. jún. 1. 02:52
 9/33 anonim ***** válasza:
95%
Egy 20-25 éves férfi már aktív szeretne lenni szexuálisan. Egy 14-15 éves lány azért még nem érett erre, valljuk be. Ha mégis megteszi, az azért van, mert naiv és szerelmes. Egy normális ember ezt nem használja ki.
2017. jún. 1. 03:00
 10/33 A kérdező kommentje:
Azért felettébb vicces, hogy el sem olvassátok a leírást. Külön kitértem rá, hogy a komolyabb têmák körül forgó beszélgetések nyilván nem egy 14 éves lánnyal folynának. Valamint az sem tudom honnan veszitek, hogy nem tudok ismerkedni a korosztályommal. Volt már korombelivel is több éves kapcsolatom, és azon kívül is huszonéves lányokkal ápoltam közelebbi kapcsolatot... Jaa és a közelmúlt randis, ismerkedős élményeiből kiindulva azt kell mondjam magasröptű beszélgetést a huszonéves lányok többségétől sem lehet elvárni:)
2017. jún. 1. 04:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!