Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztrák csajok?
Figyelt kérdés
Ausztriába toltok egykis idot mostanság és erdekelne milyenek az ottani csajok, konnyen beadják magukat? Az igaz hogy ott ha helyesnek talaljak a pasit akkor a lanyok mennek oda a csávóhoz? 16vagyok2017. máj. 31. 20:32
11/14 anonim válasza:
Köszönöm az elemzést, nem talált kis hülyegyerek. amit én írtam az csak hülye válasz a hülye kérdésedre..te viszont azt se tudod ki vagyok miből gondolod hogy én az vagyok akit leírtál? van életem és csak a kerékpáros kérdések miatt regisztráltam, amíg meg nem láttam néhány ilyen vicces kérdést ebben a tini kategóriában. Most már ide is benézek ha röhögni akarok.
12/14 pptomi válasza:
Megkaptad a válaszokat, de te kioktató stílusban válaszolsz. Pedig amilyen a kérdés, olyan a válasz is. Hallottál valakitől egy butaságot, és még el is hiszed, hogy úgy van.
Ami a stílusodat illeti, az ilyenekre mondják azt, hogy kis p öcs. Ezt viszont tényleg elhiheted, mert az vagy, be is bizonyítottad, ahogy azt kell.
13/14 anonim válasza:
En is szoktam kint ismekedni , de igy van az biztos. De , ha fel akarod szedni beszlegetni is kell vele es csak a nemetet fogadjak el az angolt szokincset leszarjak. Probalkozz nyugodtan!
14/14 anonim válasza:
Van egy énekes csaj, a neve Petra Frey!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!