Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztrák csajok?

Figyelt kérdés
Határ mellett lakom és neha kiugrok Ausztriába vasarolni körbenézni stb... (Pamhagen és Valla kornyeke) de mostanába észrevettem hogy pl a Sparban figyelnek a csajok engem, egyik nap pl egy fullos osztrák csaj szemezgetett velem :) Akinekvann ttapasztalata osztrák csajokkal irja le hogy milyenek, kedvesek e, konnyune felszedni oket, mire buknak? En azt tapasztaltam hogy nagyon szépek egy ketto, 😍.. Beprobalkoznek a csajozassal Ausztriába. Kb durvan nagyjabol beszelek németül:D meg tanulok, dolgozok is kinn majd nyaron ugyhogy lesz ido tanulni :) De a lenyeg hogy nektek mi a tapasztalatatok az osztrák lányokról? ;) azt tudom hogy kedvesek és eleg nyiltan kimutatják egyketten hogy tetszek nekik:) 16f

2016. dec. 17. 17:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Egyik legkedvesebb emlékemet egy fullost osztrák csajszi adta.

Mindenképp próbálkozz :)

2016. dec. 18. 01:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Meglessz:) Bár még tanulom azért a burgenlandi nyelvet:D
2016. dec. 18. 13:14
 3/7 mikeXxX válasza:
Lazábbak mint a magyar csajok de ehhez beszélni is kell tudni !
2016. dec. 18. 16:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Aha azt en is észrevettem hogy lazábbak és nem szégyellősek :)
2016. dec. 18. 16:52
 5/7 A kérdező kommentje:
Es ugy megis mire buknak az osztrák lanyok?
2016. dec. 18. 21:18
 6/7 anonim válasza:
Amire buktatod őket!
2016. dec. 19. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Na gyerekek Segítsetek ahogy jon a jo ido mar mennek is Ausztriába "vadaszgatni" 😉😄 Na a lenyeg szoval mire buknak az Osztrák lanyok? 😁
2017. jan. 8. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!