Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztrák csajok?

Figyelt kérdés
Ausztriába toltok egykis idot mostanság és erdekelne milyenek az ottani csajok, konnyen beadják magukat? Az igaz hogy ott ha helyesnek talaljak a pasit akkor a lanyok mennek oda a csávóhoz? 16vagyok

2017. máj. 31. 20:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ez így működik? Minden országban van olyan lány aki kezdeményez, van aki meg nem....
2017. máj. 31. 20:51
 2/14 A kérdező kommentje:
Más pedig teljesen.Teljesen mashogy állnak hozza a dolgokhoz, és másak az ott normalis dolgok mint itt altalaban.
2017. máj. 31. 21:02
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
szóval szerinted a határ innenső felén másabbak az emberek, mint 2 kilométerre a határ túloldalán? 16 évesen rengeteg tapasztalatod lehet...igaz hogy néhány dologban egyes népek mások, de így se lehet általánosítani. Van olyan magyar aki nem szereti a halászlét meg a gulyást!
2017. máj. 31. 21:08
 4/14 anonim ***** válasza:
Már jártam Ausztriában, igaz csak egy napot. Minden országban van ilyen meg olyan ember is... Igazad adok az első válaszolónak. Van aki kezdeményez és van aki nem.
2017. máj. 31. 21:09
 5/14 A kérdező kommentje:
Mindegy :) Feltettem egykerdest erre Válaszoljatok legyszi
2017. máj. 31. 21:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Jah Elnézést. Basszus azt nem irtam oda hogy nem 2km-hatartol, felső- Ausztriába van ez a hely ahova megyek
2017. máj. 31. 21:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Hülye a kérdés. Vedd úgy, hogy válaszoltam.
2017. jún. 1. 07:40
 8/14 pptomi ***** válasza:
Igen, jól tudod. Az osztrák lányokat így programozták, mindenkinek aki tetszik nekik, azonnal felkínálják magukat. Akik azt mondják, hogy ez nem így van, azokkal ne is foglalkozz, a lényeg az , hogy neked valaki ezt mondta és ez így is van.
2017. jún. 1. 13:35
 9/14 anonim ***** válasza:
első vagyok, szerintem válaszoltunk a(z idióta) kérdésedre. Minden gyáva kisfiú álmodozik egy mesebeli helyről, ahol nem kell megszólítania egy lányt, mert nem mernének, hanem a lány magától kínálja fel magát. Léteznek ilyen lányok amúgy, de mindenhol. Ezért ne menj Ausztriába
2017. jún. 1. 15:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Nemezert megyek.. Tudod minden kis kocka se*fej álmodozik hogy egyszer nem lesz nyomorek aki a gep mogul ugytesz mintha nagymenő rajcsavo lenne és irogat ezt azt nagykepuen.. De sajnos ugyanugy kis kocka nyomi marad :( és nincsenek barátai maximum talan egy akit csak egy oldalon ismert meg ahol barátokat is keresnek a nyomik :( és ettol menőnek erzi magat igy azthiszi nemlesz nyomi de sajnos az marad max a Neten lesz 'raj" :( további jó idötoltest, remelem egyszer lesz életed :)
2017. jún. 1. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!