Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy roh*dt undorító fiú mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy roh*dt undorító fiú mit tegyen?!

Figyelt kérdés
A lányok kihányják tőlem a belük csak egy büdös nyomorék vagyok nekik. Mit tegyen egy ilyen ocsmány szardarab? Hogy mutassam meg a lányoknak hogy milyen gonoszok? Hogy szétb*sszák a csúnyák életét??

2017. máj. 30. 22:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
56%

Nekem is gondba van az önértékelésem így jól tudom, hogyan érzed magad, nekem egyetlen egy barátom sincs, senkivel nem beszélgetek, minden délutánom itthon töltöm szomorúan unatkozva. Persze lehetne rosszabb a sorsom, de néha úgy fáj a lelkem vagy nem tudom mim (úgy az egész belül, mindenem fáj és éget) hogy legszívesebben ordíbálnék míg lehet, de nem teszem, elfolytom olyasmi mentalitással mint te, hogy mások kinevetnének, ezt meg azt gondolnák rólam, szerintem egy hernyó élete milliószor többet ér az enyémnél, a hernyó még megis szépül...

Persze nem rinyáltam soha és nem is ölöm meg magam, egyszerűen csak törődj bele kérdező, fogadd és könnyebb lesz utána, ez van az életben vannak született magányos emberek, nem tehetsz mást mint beletörődsz és megmented magad a még még sokévnyi szenvedéstől, hogy mit hogyan tégy, csak válj teljesen láthatatlaná és érdektelené mindenki számára, ahogyan én is és akkor észre se vesznek majd, így nem nevethetnek majd rajtad..

2017. máj. 31. 16:07
 32/41 anonim ***** válasza:
60%
Fárasztó vagy kedves kérdező ;)
2017. máj. 31. 17:14
 33/41 anonim ***** válasza:
57%
Nyugodtan feltöltheted a képet. Itt nagyon megértőek és rendesek az emberek xD ...
2017. máj. 31. 17:49
 34/41 anonim ***** válasza:
86%
Küldj már egy képet fater. Neked már úgyis mindegy. Biztos vagyok benne, hogy így is 300x jobban nézhetnél ki, csak balf. vagy.
2017. máj. 31. 18:08
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

Újat nem tudok mondani, de azért leírom a véleményem / tapasztalatom. 11 évesen kissé duci voltam tele pattanással, zsíros volt a fejbőröm. Azt hittem, nem tehetek semmit, mert én bizony egész életemre csúnya maradok. Engem is csúfoltak.

És most, 8 évvel később hogy nézek ki? Normál testalkat, nagyon szép, hosszú ápolt hajam van szép arccal. (Beképzeltnek hangzik, de ennyi egonak kell lenni)

Hidd el, ha teszel azért, hogy ne legyél csúnya, nem leszel. Ha boldognak fognak látni, nem úgy fog rögzülni az emberekben, hogy egy hisztis ember vagy, aki se magával, se az élettel nem foglalkozik.

2017. máj. 31. 18:09
 36/41 A kérdező kommentje:
Mindig mondják hogy jól kinéző, izmos vagyok, a kondiban is meg a ismerőseim is. Hajat 2naponta mosok. Ruháim jók. Nem tudom mi kéne még a lányoknak, amivel "300x jobban" néznék ki
2017. máj. 31. 19:21
 37/41 anonim ***** válasza:
66%
Egyszer még azt mondod, hogy mindenki kihányja a belét, máskor meg azt, h egyesek szerint izmos vagy stb? Akkor melyik az igaz? Miért nem az utóbbi lányoknál próbálkozol?
2017. máj. 31. 19:39
 38/41 A kérdező kommentje:

Ilyeneket csak fiúk mondanak

LÁNY MÉG SOSE MONDOTT ILYENEKET RÁM

2017. máj. 31. 19:50
 39/41 anonim ***** válasza:

Az alábbi kérdés feltevője szerint csak graffitizni kell elkezdened...

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ke..

2017. máj. 31. 19:54
 40/41 anonim válasza:
A fiúnak nem is kell jól kinéznie. A legtöbb jó nő csúnya, asszonyverőkkel van vagy metroszexuálisokkal. Két embert tudok mondani akik helyi Don Juanként vannak számontartva. Az egyikük magas, de olyan az arca mint egy halnak. Kajak, úgy néz ki a feje, mint egy két lábra állított harcsa.A másik pedig még csak nem is izmos vagy magas, a feje meg mint ha napjában többször elégítene ki orálisan nagy teljesítményű porszívókat. Annyit tettek, hogy felöltöztek normálisan és magabiztosnak tűnnek. A lányok többsége nem egyedül dönti el ki tetszik nekik, meg lehet változtatni a véleményüket, ha jó a kisugárzásod. De a hiszti az nagyon nem nyerő az már max barátság.
2017. jún. 1. 06:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!