Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy roh*dt undorító fiú mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy roh*dt undorító fiú mit tegyen?!

Figyelt kérdés
A lányok kihányják tőlem a belük csak egy büdös nyomorék vagyok nekik. Mit tegyen egy ilyen ocsmány szardarab? Hogy mutassam meg a lányoknak hogy milyen gonoszok? Hogy szétb*sszák a csúnyák életét??

2017. máj. 30. 22:54
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

Ide biztos nem teszek fel

Na de mit tegyek hogy megertdenek engem valaha???

2017. máj. 30. 23:25
 12/41 anonim ***** válasza:
85%
Én meg lány létemre vékony vagyok, ha úgy tetszik sovány. Egész ált. iskolában csúfoltak a fiúk, hogy nincs mellem , kilátszanak a csontjaim etc. Kit érdekel? Most se nagy a mellem és kit érdekel? Szánalmas ez az önsajnálat, én inkább járnék egy ronda pasival, mint hogy egy ilyen gondolkodásúval
2017. máj. 30. 23:25
 13/41 A kérdező kommentje:

De nem neked van ronda arcod te csak vekony vagy

Mindegy, gyuloljetek csak

2017. máj. 30. 23:30
 14/41 anonim ***** válasza:
80%
Miért kéne bárkinek is megérteni? Nem értem őszintén a problémád.
2017. máj. 30. 23:32
 15/41 A kérdező kommentje:

A gonosz nőknek kéne ahelyett hogy csak aláznak

Mindegy, majd rászokom az alkoholra vagy vmi

2017. máj. 30. 23:34
 16/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha így állsz hozzá a nőkhöz ne csodálkozz, hogy ezt kapod vissza. Nem fogod fel, hogy azért ilyenek veled, mert kőbunkó, önsajnáltató vagy? Nekem is vannak ronda ismerőseim, fura mód őket senki sem szekálja
2017. máj. 30. 23:39
 17/41 A kérdező kommentje:

Én mindig kedvesen viselkedem velük!!! Élőben soha egy rossz szót nem mondtam róluk!!!

Mindig udvarias, elozekeny vagyok.

Ugyhogx NEM EZ A BAJ

2017. máj. 30. 23:43
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi mar.... Soha az eletben nem hanytam el magam embertol... Meg a csovitol se akinek 1 szeme hianyzott, sot nem tartottam ocsmanynak ... Szerintem az onertekeleseddel van gond.

Mikor en azt hittem nem tetszem majd soha senkinek leptem egy nagyot es kiderult hogy rengeteg lanynak bejovok csak kezdemenyezni kell!! Ne add fel! Biztosan talalsz olyat, aki elfogad majd igy is! Habar biztos nem vagy olyan csuf mint azt allitod szoval hajra hajra

2017. máj. 30. 23:47
 19/41 anonim ***** válasza:
78%
Ilyen bunkó f@$znak mint te egy kötelet ajánlanék. :)
2017. máj. 30. 23:52
 20/41 A kérdező kommentje:
De engem kirohognek es leneznek, megis hogy a fenebe jonnek be nekik???
2017. máj. 30. 23:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!