Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy roh*dt undorító fiú mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy roh*dt undorító fiú mit tegyen?!

Figyelt kérdés
A lányok kihányják tőlem a belük csak egy büdös nyomorék vagyok nekik. Mit tegyen egy ilyen ocsmány szardarab? Hogy mutassam meg a lányoknak hogy milyen gonoszok? Hogy szétb*sszák a csúnyák életét??

2017. máj. 30. 22:54
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Miert lennek bunko???

Az bunko aki lenez, megalaz!!!

2017. máj. 30. 23:54
 22/41 anonim ***** válasza:
80%

"De engem kirohognek es leneznek, megis hogy a fenebe jonnek be nekik???"

Úgy hogy tanulj és fejleszd magad!!!!

2017. máj. 31. 05:47
 23/41 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező!

Szépen megkérlek hogy hagyd abba. Hiába nem hiszed el, vagy csak nem akarod elhinni, neked nem a külsőd a legnagyobb hibád. Viszont... a személyiségeden csiszolhatnál. A lányok nagy részének ugyan is bejönnek a lovagias fiúk. Ezzez pedig hozzá tartozik, hogy ne légy bunkó és önsajnáltató. És hidd el, lányként, de én is átmentem ezen, úgyhogy nem a levegőbe beszélek. Hiába nem érzed önsajnáltatásnak, mégis az. Most gondolj bele. Szerinted ha lenne barátnőd, annak bejönne, hogy többet rinyálsz, mint ő? Nekem volt egy ilyen barátom és nagyon irritáló. Szóval állj le, és kezdd el elfogadni magadat. A külsőd ellen nem tudsz mit tenni, csak mondjuk öltözködés és hajviselet terén.

És ne a nőkre terjeszd ki azt a benned felgyülemlett haragot magad iránt, amiről a nők nem tehetnek. Értelmes ember nem röhögi ki a másikat, ha nem az, nem éri meg foglalkozni vele. Ahogy normális ember nem akad fenn azon, hogy mit gondolnak róla mások. Hahó! Ébresztő! Neked nem gyűlöleted, hanem önértékelési problémáid vannak. Nekem is, de tudom őket kezelni, és ez a lényeg.

Szóval mégegyszer megkérlek szépen, hogy változtass a stílusodon, mert itt többen is jó szándékkal írtak (ahogy én is), de te egyből támadásnak vetted és visszatámadtál a semmiért. Minden jót. Egy lány.

2017. máj. 31. 06:25
 24/41 StayAwake...Forever ***** válasza:
Velem is szintén ez van, de úgy nézek ki, mint akit érdekel, hogy ők mit gondolnak rólam?:)
2017. máj. 31. 09:41
 25/41 anonim válasza:

Egyetértek az előttem szólóval!! Önértékelési problémád van! Nem szégyen segítséget kérni,menj el egy pszichológushoz,ott ki tudsz beszélni magadból mindent,hidd el jót tenne neked még mielőtt mégjobban bedepizel és kárt tennél magadban!!!

Hány éves vagy egyébként?

2017. máj. 31. 12:12
 26/41 anonim ***** válasza:
90%

Csak az ápoltságon múlik minden.

Tedd fel magadnak a kérdést.

Normálisan öltözködsz, vagy több éves, kikopott, nagy pólókban jársz?

Edzel, vagy megmozgatod néha azt a nagy fejedet?

Kifekszel néha a napra hogy legyen színed?

Mosod a fogad rendesen, hogy ne legyenek sárgák, és ne legyen büdös a környezeted ha kinyitod a pofád?

A hajad a szemedbe lóg, és csupa zsír, vagy jársz 2-3 hetente egy normális fodrászhoz (aki nem az anyád)?

Szoktál borotválkozni vagy hajótöröttnek nézel ki?

A szemöldököd képes önálló életre?

A körmöddel ki tudnál ásni egy csontot vagy nem?

Ha valaki a cipődre néz elkapja-e a hányinger, vagy nem?

Pattanásos vagy, és ha igen teszel érte valamit, hogy ne legyél az?

Teszel valamit, hogy jól nézzél ki, vagy csak a számítógépet bámulod egész éjjel, nappal meg alszol?

A te stílusodban fogalmaztam, hogy felfogd. Ha már ennyi harag van benned, azt hiszem tudod mit kell tenned.

Vagy képes vagy rá, vagy ki se mozdulj a házból, mert nincs értelme.

19F

2017. máj. 31. 12:38
 27/41 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem gyere suliba ebbe: menci póló, rapper sapi, meno napszemüvegbe. Legyél menő, okos. Azt a csajok szeretik.
2017. máj. 31. 14:47
 28/41 A kérdező kommentje:

Tiszta, rendezett, apolt vsgyok plusz lehetoleg minden nap eddzem

De ettol nem lettem szebb

2017. máj. 31. 14:47
 29/41 A kérdező kommentje:
Ha ugy mennek suliba kirohognenek
2017. máj. 31. 14:49
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha ápolt vagy meg stb és kiröhögnek? RÖHÖGJ VISSZA OLTSD ŐKET.. nem kell hagyni magad.. "büdös szardarab" szerintük büdös vagy tényleg ? Használj sprayt, dezodort 16/F
2017. máj. 31. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!