Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hol találhatok olyan barátnőt amire vágyok? Már hiányzik nekem az érzés, és képes vagyok megtenni érte amit csak szeretne!
15 éves fiú vagyok, nyár végén leszek 16 és már fél éve egyedül vagyok! Nap mint nap kerget az érzés, hogy milyen jó lenne, ha megölelhetném a barátnőm, ha sétálhatnék vele romantikus helyeken! Egyszerűen, egy nyomó érzést érzek, amikor ez szembe jut! Elhatároztam hogy teszek azért, hogy valahogy keressek! Elég vékony vagyok és ezért már egy hónapja keményen is edzek minden nap! Nem akarom, hogy vékony maradjak, bár azt jobban pártolom, mint az elhízott hordót! Budán annyi sok szép hely van és annyira sok helyet tudok, aminek egy lány tud örülni, ha elviszem oda és ott kettesben vele vagyok! Viszont nem tudom, hogy hol találhatnék olyan lányokat ami körülbelül megfelel a nagyvonalú elképzelésimnek!
Tudom, hogy nagyon butaság és rossz, hogy megszabom szegény lányokat, de én ilyen vagyok :( Van három dolog amihez ragaszkodom!
Velem egy magas legyen (170-173cm), barna vagy fekete hosszú haja legyen, és az én életkorom környékén legyen! Ó mit nem tennék egy ilyen lány ért :)
Köszönöm, hogy ha elolvassátok, és bocsi, hogy hosszú lett.. :/
Azért annyival nem vagy kisebb, hogy ne sértegesselek, jómagam nemsokára 18 leszek se több se kevesebb.
Amúgy meg most is itt van a hétvége meg a péntek, de gondolom nem mentél el sehová sem ismerkedni, akkor meg ne várd a csodát, valamit valamiért, olyan lányt akir akarsz nap mint nap lehet látni az utcán a számodra szimapatikusnak vélt lányokhoz odamész, ha a szimpátia közös, akkor örülsz, ha nem közös akkor meg ez van elkell fogadni, annyit azért elmondanék, hogy ne egyből kapcsolattal kezdj mikor megismersz egy lányt, mert akkor elkergeted, egy jó 1-2 hónapig csak beszélgessetek szerintem, persze lehet kebesebb ki hogy gondolja, de a legtöbb nem szereti, ha egyből letámadják ilyesmivel.
Szia.
Most példálózhatnék, hogy nekem nem volt még egy kapcsolatom sem (szerelmes sem voltam) meg semmi.. xD
Az előző barátnőddel hogy ismerkedtél meg?
Egyáltalán mi a célod?
Csak hogy legyen valaki, vagy valami más?
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!