Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjam meg Facebookon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjam meg Facebookon azt a fiút, aki tetszik a suliból?

Figyelt kérdés
Csak annyit tudok róla,hogy hogy néz ki,meg hogy olyan 19 év körül lehet.Az osztálytársai nevét sem tudom,azt se tudom milyen tanárok tanítják.Úgy próbáltam a múlt éjjel megkeresni Facén,hogy beírtam egy osztálytársam nevét és annak ismerősei közt keresgéltem olyan tanulókat a suliból,akik 18-20 év körül lehetnek.Ezzel el is ment pár órám.De nem találtam rá,még a kiszemeltemnek az osztálytársai mintha nem is léteznének.Megkérdezni meg nem akarom senkitől sem,hogy vajon tudja-e a nevét,mert én nem szoktam senkivel sem beszélgetni a suliban,így hamar kiderülne,hogy bejön nekem.Tudnátok valami módszereket arra,hogy hogyan találhatnám meg? Még a tanárok ismerősei közt sincsenek...
2017. máj. 18. 09:54
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen évfolyamba jár,viszont beírtam egy osztályt (sajátomat),de nem dob ki semmit.Retek,szar honlapja van a sulinak. :(
2017. máj. 18. 19:58
 32/34 anonim ***** válasza:
Ha végzős, akkor valahol kint van a tablójuk. Keresd meg.
2017. máj. 19. 09:03
 33/34 anonim válasza:
Megtaláltad a fiút?
2017. júl. 16. 14:27
 34/34 anonim válasza:

Na heló! ^^, ahogy nézem itt akkora pokol van hogy fuuuuu... Segíteni kéne nem csesztetni.. Na de mindegy Tudom hogy elavult a téma de azért megkérdezném hogy sikerült a kapcsolat? :) Semmibe fulladt? Vagy esetleg osszejottetek? Priviben írhatod vagy ide is :)

Face voltam, kiléptem!! ^^

2017. nov. 4. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!