Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjam meg Facebookon azt a fiút, aki tetszik a suliból?
Figyelt kérdés
Csak annyit tudok róla,hogy hogy néz ki,meg hogy olyan 19 év körül lehet.Az osztálytársai nevét sem tudom,azt se tudom milyen tanárok tanítják.Úgy próbáltam a múlt éjjel megkeresni Facén,hogy beírtam egy osztálytársam nevét és annak ismerősei közt keresgéltem olyan tanulókat a suliból,akik 18-20 év körül lehetnek.Ezzel el is ment pár órám.De nem találtam rá,még a kiszemeltemnek az osztálytársai mintha nem is léteznének.Megkérdezni meg nem akarom senkitől sem,hogy vajon tudja-e a nevét,mert én nem szoktam senkivel sem beszélgetni a suliban,így hamar kiderülne,hogy bejön nekem.Tudnátok valami módszereket arra,hogy hogyan találhatnám meg? Még a tanárok ismerősei közt sincsenek...2017. máj. 18. 09:54
11/34 A kérdező kommentje:
? xD
2017. máj. 18. 12:07
12/34 anonim válasza:
Ezt szeptember 18-án még értem, de májusban. :O
Olyan fura, hogy nem tudod legalább azt, melyik évfolyamba jár. Csak szoktad látni, hogy kikkel lóg, vagy melyik terembe megy be.
13/34 A kérdező kommentje:
Honnan tudnám? Akiket ismer,azoknak szintén nem tudom a nevüket.
2017. máj. 18. 12:44
15/34 A kérdező kommentje:
Nem talált. :D
2017. máj. 18. 13:21
16/34 anonim válasza:
Akkor beszélj vele élőben. Problem solved.
17/34 A kérdező kommentje:
Aztán mit mondjak neki? Még a hangját sem hallottam,oda sem mernék hozzá menni csak úgy...Még okkal sem.
2017. máj. 18. 13:51
18/34 anonim válasza:
Edes istenem ha mindenre keptelen vagy mit varsz tolunk?:D menjunk oda mi helyetted?:D
19/34 A kérdező kommentje:
Ha eljutott a kérdés az agyadig (már ha van),akkor arra válaszolj.Ha meg nem tudsz,akkor írkálj más kérdései alá.
2017. máj. 18. 14:05
20/34 anonim válasza:
Bazzeg az első válaszoló leírta mit csinálj, de olyan retardált vagy, hogy nem érted meg. Nekem egyből átjött mire gondol, kétszer is megpróbálta elmagyarázni. Akkor sem...Semmit nem tudsz a csávóról, megkérdezni senkit nem mersz, oda se mersz menni, még azt sem tudod hány éves, vagy melyik osztályba jár, SEMMIT. Akkor mondd már meg mégis, hogy az jó istenbe segítsünk. Mi lesz ha megtalálod, kiírod ide hogy vajon ráírj-e, vagy mi? Komolyan nem értem, hogy lehetsz ennyire életképtelen és te dumálsz arról, hogy nem jut el az agyamig, idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!