Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találjam meg Facebookon azt a fiút, aki tetszik a
suliból?
Figyelt kérdés
Csak annyit tudok róla,hogy hogy néz ki,meg hogy olyan 19 év körül lehet.Az osztálytársai nevét sem tudom,azt se tudom milyen tanárok tanítják.Úgy próbáltam a múlt éjjel megkeresni Facén,hogy beírtam egy osztálytársam nevét és annak ismerősei közt keresgéltem olyan tanulókat a suliból,akik 18-20 év körül lehetnek.Ezzel el is ment pár órám.De nem találtam rá,még a kiszemeltemnek az osztálytársai mintha nem is léteznének.Megkérdezni meg nem akarom senkitől sem,hogy vajon tudja-e a nevét,mert én nem szoktam senkivel sem beszélgetni a suliban,így hamar kiderülne,hogy bejön nekem.Tudnátok valami módszereket arra,hogy hogyan találhatnám meg? Még a tanárok ismerősei közt sincsenek...
A sulitoknak nincs honlapja? A legtöbb iskola ott feltünteti a diákjainak névsorát.
Amúgy használd a Facebook keresőt!
Megnyitod a "Függő kapcsolatok" fület, ott "Ismerősök keresése", majd beírod az iskola nevét (reméljük akiről szó van az kiírta) és keresgélsz.
2017. máj. 18. 10:03
2/34 A kérdező kommentje:
Már rámentem a suli honlapjára,de semmi értelmes nincs kint.Az ismerősök keresésére hiába megyek rá - egy ismerősöm sincs.
2017. máj. 18. 10:45
3/34 anonim válasza:
#2: Nem értesz....
Nyisd meg az "Ismerősök keresése" részt (a függő kapcsaoltokban), és írd be a keresőbe oda az ISKOLA nevét! És kiadja azokat akik oda járnak, vagyis az van nekik kiírva és így talán több sikered lesz...
2017. máj. 18. 10:49
4/34 A kérdező kommentje:
Na jó,én ezt nem értem.
2017. máj. 18. 10:52
5/34 anonim válasza:
Ne légy már ilyen görcsös. Csorgatod a nyálad egy idegen srácra , mintha ő lenne a világ közepe, csak mert jól néz ki, mint kb. 10000 fiú az országban.
2017. máj. 18. 11:16
6/34 A kérdező kommentje:
5# Ezt nem értheted.Van olyan,akire ránézek és csak annyit látok,hogy jól néz ki.Van,aki kevésbé jó pasi,mégis megfog valami a külsejében.Ő az utóbbi.Egyáltalán nem jó pasi,szerintem nem olyan sok lánynak tetszik.Mégis,ha ránézek,nem tudom levenni róla a tekintetem.Kisugárzása és az egész lénye különleges számomra.Nem tudom megmagyarázni,de hogy őszinte legyek,ő a 2. ember az életem folyamán,aki ennyire vonz.Ezért akarok vele ennyire beszélgetni Fb-n,és megismerni.
2017. máj. 18. 11:30
7/34 anonim válasza:
Senkivel sem szoktal beszelgetni a suliban. Az ugy meredek. Es amugy ha tudjak hogy bejon neked mi az isten van..nem ovoda ez es hidd el rohadtul nem fog senkit erdekelni, hogy neked o tetszik. De igy meg itt szenvedsz a helyett hogy rakerdeznel valakinel ismeri-e. Amugy az elso jo otletet irt, de neked ez tul byonolult ugy tunik. En egy sulis tarsamat 15 lerc akatt megtalalnam, de ugy tunik te valamit rosszul csinalsz.
2017. máj. 18. 11:42
8/34 anonim válasza:
#6: Majdha felnősz (agyban!), akkor majd meglátod, hogy mennyire nincs igazad most. Amiről írtál, az még mindig semmi. Jó a kisugárzása, és tetszik, ennyi. Tudod hány iylennel fogsz még találkozni? Sokkal.
Az,hogy különleges, ránézésre nem mondhatod meg.
Az ilyeneket amúgy sem facebookon kell intézni.
2017. máj. 18. 11:47
9/34 A kérdező kommentje:
Én megtaláltam ez idő alatt vagy 500 sulis társamat.Szóval ez eddig oké,de őt amúgy is nehéz,mert teljesen más korosztály,és nem szokott más osztályokkal haverkodni egyikük sem,így nehéz helyzetben vagyok.Engem utálnak az osztálytársaim (is),ezért nem fogok senkitől sem eféle segítséget kérni,nyilván nem sokan ismerik őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!