Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találjam meg Facebookon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találjam meg Facebookon azt a fiút, aki tetszik a suliból?

Figyelt kérdés
Csak annyit tudok róla,hogy hogy néz ki,meg hogy olyan 19 év körül lehet.Az osztálytársai nevét sem tudom,azt se tudom milyen tanárok tanítják.Úgy próbáltam a múlt éjjel megkeresni Facén,hogy beírtam egy osztálytársam nevét és annak ismerősei közt keresgéltem olyan tanulókat a suliból,akik 18-20 év körül lehetnek.Ezzel el is ment pár órám.De nem találtam rá,még a kiszemeltemnek az osztálytársai mintha nem is léteznének.Megkérdezni meg nem akarom senkitől sem,hogy vajon tudja-e a nevét,mert én nem szoktam senkivel sem beszélgetni a suliban,így hamar kiderülne,hogy bejön nekem.Tudnátok valami módszereket arra,hogy hogyan találhatnám meg? Még a tanárok ismerősei közt sincsenek...
2017. máj. 18. 09:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Én már őskőkori lelet lehetek a 28 évemmel, mert nagyon nem értem, miért facebookon akarod megtalálni a srácot, ha a suliban ott van előtted élőben. Nem nagy cucc az egész. Ha látod, odamész hozzá, és mondasz valami baromságot. Ilyenkor úgyis csak sületlenségeket tud beszèlni az ember. :) esetleg menjetek együtt a büfébe, ha menzások vagytok, ülj oda az asztalához, vagy hívd oda a tiédhez. Mi még így csináltuk. Párszor égett a fejünk, de esküszöm mindenki túlélte.
2017. máj. 18. 14:42
 22/34 A kérdező kommentje:
Pánikbeteg vagyok nem is kicsit.Lehetetlennek tűnik ez nekem.
2017. máj. 18. 14:48
 23/34 anonim ***** válasza:
62%
Figyi, akkor előbb a betegségedet kéne kezelni, és ha már jól vagy, akkor pasizni. Így egy pokol lesz az életed.
2017. máj. 18. 15:05
 24/34 A kérdező kommentje:
Ne térjünk el a témától.
2017. máj. 18. 15:11
 25/34 anonim ***** válasza:

-Szia megtudnád mondani, hogy merre van az [xyz] terem?

-Szia persze! Itt fel a lépcsön majd arra aztán amarra.

-Köszi szépen. Mindenhol néztem csak arra nem. [bemutatkozol, mire vszínűleg ő is]

Stb, stb...

Így már legközelebb tudod már a nevét és nem egy idegenhez mész oda... Ilyen nehéz ez?

2017. máj. 18. 15:38
 26/34 A kérdező kommentje:
Nekem igen.
2017. máj. 18. 15:47
 27/34 anonim ***** válasza:

És Facebbok-on mit szándékozol írni neki?

Pontosan semmit sem tudsz róla. Külsőleg tetszik.

Én még csak annyira se vagyok őslelet, a 16 évemmel, de személyesen több esélyed lenne.

2017. máj. 18. 16:00
 28/34 anonim ***** válasza:
Én teljesen átérzem a helyzetedet, mert én is baromi visszahúzódó vagyok és nem hiszem, hogy valaha is lenne bátorságom odamenni egy sráchoz. Én azt javaslom, hogyha nem is szólítod meg, legalább próbálj meg arrafelé járkálni a folyosón, amerre ő szokott lenni, vagy ahol az osztályterme van. Szerintem ez egyáltalán nem lenne feltűnő, mert ő nem tudhatja, hogy neked például melyik teremben lesz a következő órád. Nos, azért gondoltam erre, mert ha mást nem, így nagy eséllyel legalább a keresztnevét hallhatnád valamikor és az máris szűkíteni fogja a találatokat Facebookon. Én ezt tenném a helyedben. :)
2017. máj. 18. 17:53
 29/34 A kérdező kommentje:
Jó ötlet,csak ő sem szokott beszélgetni senkivel. :D De ha valamelyik osztálytársának a nevét megtudom,már van lehetőségem megtalálni őt is.
2017. máj. 18. 18:26
 30/34 anonim ***** válasza:

Szia! Tudod milyen évfolyam? Google-ba beírod azt h xyz iskola (pl) 12. Évfolyam nevlista 2016-17

pikk pakk kiadja és utána Facebookon minden fiú nevét kipróbálod és kép alapján igazodsz :) én így találtam meg a mostani szerelmemet :D csak nem merek ráírni :/

2017. máj. 18. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!