Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Győrben tényleg ennyire reményben az ismerkedés? Itt mindenki az ismerőseinek az imerősével van együtt?
Figyelt kérdés
Nemrég költöztem Győrbe szolidabb rocker vagyok de mindent meghalgatok 21éves vagyok iskolába nem járok és szeretnék barátnőt barátokat szeretni és ott tartok most hogy költözés innen . Ötleteket véleményeket tapasztalatokat várok .Én nem vagy páva de hát repülni nem tudok sajnos . Humoros kedves mosolygós srác vagyok Kék szem szőkésbarna haj de hat nem a negatív külsővel van a gond .2017. ápr. 9. 22:41
1/4 anonim válasza:
Esetleg járj ki parkba vagy sportolj és próbalj barátkozni.
Esetleg facebook-on biztos találsz Győri lányt.
Biztos nem reménytelen.
2/4 anonim válasza:
Abszolult nem reménytelen. Parkok, piacon,bulikba, beülős helyeken is lehet ismerkedni,sőt facebookon is vannak Győri csoportok és ott is
3/4 anonim válasza:
Járj el közössègekbe pl.konditerem
Vagy helyijáraton is ismerkedhetsz.
4/4 anonim válasza:
Én győri lány vagyok, de valamivel fiatalabb nálad (17), így hirtelen nem ugrik be senki akit esetleg a korodból ajánlhatnék figyelmedbe.
Viszont vannak helyek itt is, a Rómeres rendezvényeken szoktam aranyos lányokat látni egyedül/barátnőstől, önkénteskedj, satöbbi. De a korodban már halál természetes, ha lazán elhívsz egy lányt akár az utcáról randizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!