Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már rég együtt lehetnénk?
Egy eve ismertem meg egy sracot.Az elso honapokban is eszrevehetoen nezett es latszott rajta ,hogy erdeklodik irantam.Azonban kisse bunkon viselkedett es beszelt velem/rolam.Volt egy 8 honap mig nem talalkoztunk.Azota tengeteget valtoztam mint kulsoleg es belsoleg.Megint volt szerencsem vele egy barati tarsasagban lenni.Ugyanugy bamult es egy pillanatra sem vette le rolam a szemet.Mosolygott es azt mondta szep vagyok.Ez mind ket honapja azota mar hazautazott( koleszos idegen varosban) es tegnap hazafele jovet az utcan akadt ossze tekintetunk.
Az erzes kolcsonos,egy problemam van,hogy par centivel alacsonyabb nalam,igazi szoknyapecer es nem ismerem elegge.
Tudnatok tanacsokat adni,hogy kozledjek hozza termeszetesen es ne nyomulosan,hogy ne legyek zavarban ha a kozeleben vagyok stb?
Normalis valaszokat,legyszi:)
Ha tetszik neked, akkor mit számít az, ha pár centivel magasabb vagy? Derékszögben és vízszintesen ugyanis semmit nem befolyásol.
Az hogy beszélt veled rólad, nos szerintem nem bunkóság volt, mert nem mással tette. Gondolom volt pár dolog ami nem nyerte el a tetszését veled kapcsolatban, és kíváncsi volt rá, hogy talán tudsz-e ezen dolgokról magadról, és hajlandó lennél-e megpróbálni változtatni rajta. Ergo nem bunkó akart lenni ha veled beszélte meg, hanem azért tette, mert fontosnak érezte ezt veled tisztázni, ha esetleg együtt járnátok később.Persze ha rosszul esett neked, az érthető, mert senki nem szereti ha a hibáit a szemébe mondják, de igazából egy kapcsolatban ez meg csak előny, mert segít az együttélésben később.
Ha pedig érdekel téged a srác, és egyszer már elzavartad a valahova, akkor ne várd tőle azt, hogy majd ő fog lépéseket tenni, azon kívűl, hogy jelzi, hogy még mindig érdekelnéd. Tessék vele beszélgetni, mutasd meg neki, hogy miben sikerült változnod és milyen irányba azóta hogy felemlegette a neki rajtad/benned nem tetsző dolgokat. Az pedig nem nyomulás ha te kezdeményezel ezek után. Hiszen te magad írod, hogy figyelt téged, érdeklődik. Ő már megint megtette azt amit kellett, most te lépsz, te vagy akinek a következő lépést meg kell tennie, nem léphet helyetted, mert ez a játszma kétszemélyes és nem fogja helyetted eldönteni mit akarsz. Ha így lenne már megtette volna azt ő amit te nem akarsz megtenni.
Ha valaki sohasem próbálkozik, soha nem fogja megkapni azt amit szeretne. :) Ja nem próbálod meg, soha nem fogod megtudni azt, együtt lehetnétek-e, vagy ha mégis akkor meg már lehet késő lesz.
Visszautasít? És akkor mi van? Veszítettél valamit a büszkeségeden kívül? Ha pedig elfogadja a közeledésed, lehet te leszel abban a pillanatban a legboldogabb csaj a földön. Nincs veszíteni valód. ha nem jön össze, akkor még millió másik pasi van, akinek talán kellhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!