Szeretnék olyan animefan lányokal ismerkedni akik szeretnének az én párom lenni akár a mesébe. És nézhetnénk együtt animét lehetnénk szerelmesek mint a mesébe. Léteznek ilyen karakterü lányok?
Hány éves vagy? 13?
Nem sértésből.
Sajnos ilyen nincsen, egyrészt mert az Anime karaktereknek csak azokat a tulajdonságaikat látjuk amiket a készítő szeretne, ergo nincsenek benne az emberre jellemző negatív érzések. (Kapzsiság, irigység, stb....) (Ha, csak a készítő nem szeretné ezeket megmutatni)
Másrészt: Az Anime karakterek szerintem jobban néznek ki.... :P
2. vagyok:
Ja tényleg.... ha Animefan vagy, akkor nem fogod lemesézni őket, mert ez BŰN! Se le kínaizni!
Na menjél szépen a templomba!!!!!44négy!!
Jól van 4.
Ha holnap meglátogat valaki egy Mikulásjelmezben, csak úgy éccaka, az.... csak a mikulás lesz... gondolom én.
Az nem kínai mese, hanem JAPÁN ANIMÁCIÓS TÖRTÉNET. És nem mellesleg a világ egyik leg elterjedtebb műfaja.
Amúgy animés lányokkal én is ismerkednék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!