Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ex vagy next? Mikor nem tud az agy és a szív együtt dolgozni.
Személyes véleményem ami nem megy az nem megy felesleges erőltetni a dolgot.
A saját boldogságod ne áldozd be azért mert úgy érzed hogy ő szeret.
Sokszor érzem én is úgy, hogy újrakezdeném az exemmel, mert ő az igazi, meg nincs hozzáfogható. De egyszer véget ért, nagy szenvedések árán a kapcsolat, nem működött, nem véletlen. Az az ember vagyok, aki inkább megjavítja a dolgokat, minthogy eldobja, de egy idő után belefáradtam abba, hogy csak én állok így a dolgokhoz. Az tény, hogy voltak szép napjaink is, erre jó visszaemlékezni, de mindig egy-egy ilyen szép emlék után, rádöbbenek a cudar valóságra.
Ami nem megy, nem kell erőltetni. :) Nem kell elfeledni, ha nem tudod, viszont meg kell tanulni nélküle élni, bármilyen nehéz is.
Hogyha nem érzed vele magad jól, lelkileg megvisel, az hosszú távon nem tesz jót. Szerintem jobb lenne hagyni.
Ami pedig nehezebb: szerintem a rég nagy szerelmedet is jobb lenne hagyni, nem beszélni vele (bár te érzed). Biztos, hogy túl vagy rajta? Ne vegye el az idődet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!