Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez, csak én vagyok ilyen, van így más is?
Figyelt kérdés
Hát az van,hogy sajnos,ha egy lánnyal,beszélgetek,ismerkedem,randizgatok és eljutunk odáig,hogy akkor járjunk én erre igent mondok,de úgy bepánikolok,hogy másnap tiltom mindenhonnan,nagy ívben kerülöm,és egy hétig bezárkózva élek,hogy nehogy megkeressen.Tudom,hogy ez vicces,de ez van,nem tudom miért van ez,és kíváncsi lennék rá,hogy van-e,vagy volt-e így más,és,hogy hogyan nölem ki ezt.A válaszokat köszönöm.2017. febr. 26. 23:49
1/1 anonim válasza:
Nem tudom hány éves vagy. De én 8s tapasztaltam magamon ilyen reakciót. Ez félelem az újtól a mástól az ismeretlentől. Félsz mert ugye nem tudod mi lesz és az meddig fog tartani. Ezt kinőni ugy lehet ha szembe mész a dolgoknak nem zárkozol be. Persze ez nehéz mert ősztönösen ezt teszed ha több lánnyal is így volt. De az is meglehet hogy nem voltál igazán szerelmes ami a másik véglet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!