Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lany nagyon megtetszett, de nemtudom, hogy hogyan kozelitsem meg? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Szoval korulbelul 2 hete az iskolaban mentem a folyoson es lattam egy nagyon szep lanyt. Nem nagyon izgattam fel magam, mert az ilyen lanyok esejt sem adnanak egy naluk 2 evvel fiatalabb fiunak. Mondjuk azt mondjak sokkal eretebb vagyok kulsoleg a korosztalyomnal (15). Szoval mentem a folyoson es azt veszem eszre, hogy engem nez, ekkor el is neztem mert azt hittem, hogy csak eppen ram pillantott. Es amikor par mp mulva vissza neztem, akkor meg mindig engem bamult es ugy mentunk el egymas mellett, hogy szemeztunk. Ekkor nemtudtam eldonteni, hogy van rajtam valami amitol igy megnezett vagy tenyleg helyesnek tart. Aztan masnap megint lattam az iskolaban es megint szemeztunk...aztan meg egy jo parszor az elmult 2 hetben. Szerintetek mit kene tennem ? Rairjak facebookon vagy eloben menjek oda hozza beszelni ? Es mit kene mondanom ? Elore is koszonom!2017. febr. 11. 12:21
1/1 anonim válasza:
Hali :D
Én azt javaslom, hogy élőben menj oda hozzá, mert az első benyomás nagyon fontos :D, Az ok, hogy mivel mész oda hozzá tök mind1. Én pl. ugy mentem oda a lányhoz aki tetszik, hogy itt van e xy tanár. Lényeg hogy ne legyél töketlen aki csak dadogva tud beszélni, ha egy lány közelében van. Legyél magabiztos és akkor jó benyomásra tehetsz szert a csajnál. :D
Sok sikert ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!