Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtetszett az új csaj a suliban. (⬇Többi lent⬇) (? )
Nemrégen jött egy új lány az iskolánkba és megtetszett.
Hogyan vetessem észre vele magamat.De nem tudom ő mit tud rólam.Októberben jött és egyel alattam jár.Egy magas velem, elég szép lány de nem hiszem ,hogy másnak is tetszik rajtam kívül.Az osztályomban biztos senkinek de még az ő osztályában sem mert az az osztály inkább lány osztály.( Nagyon negatív emberek kíméljenek) Valami tanács vagy valami kéne.Válaszaitokat várom.
kezdj el idiótán táncolni előtte, azt biztos észreveszi...xD
na jó most normálisan :'D szerintem az jól esne neki ha néha tennél egy-két megjegyzést, pl szép a cipőd, tetszik a pólód stb ha elmentek egymás mellett a folyosón... aztán esetleg írhatsz neki face-n, és ha már beszélgettetek többet, leszólíthatod a folyosón (ez lehet fordítva is, hogy először szólítod le, attól függ hogy mennyire vagy "bátor")
remélem segíthettem, és drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!