Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok mennyi esélyt adnátok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyi esélyt adnátok nekem?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 186 centi 60kg

Rossz tanuló vagyok, életunt, alkoholista, nikotinfügggő és pár drogot is próbáltam, semmi jövőképem nincs, mindig ugyanabban a ruhában járok, sapka mindig a fejemen de legalább csúnya vagyok.

Nem itt akarok ismerkedni, csak érdekel.

2017. febr. 7. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Semennyit de csak mert nem vagy az esetem. Es mert 6 evvel idosebb vagyok :D

De szivesen baratkoznek veled.

2017. febr. 7. 13:30
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
:D
2017. febr. 7. 13:32
 3/10 anonim válasza:
100%
Te egy főnyeremény vagy. Mosni nem kell rád, gondolom a sok pia és drog mellett túl sok étvágyad sincs ezért főzni sem kell rád, megélhetsz napi egy dobozos tejberizsen is...kellesz nekem! :-D. Dógozni azé tudsz??
2017. febr. 7. 14:05
 4/10 A kérdező kommentje:

3as tejberizst nem eszek, Nissint meg Vifont szoktam.

Meg néha húslevest meg pörkölt nokedli, nasinak kolbász hagymával (szeretem a magyar konyhát)

2017. febr. 7. 16:15
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
Hmm...úgy 90% esélyed van. Szeretem az elcseszett embereket. ^^
2017. febr. 7. 17:59
 6/10 anonim válasza:

Ha normalis vagy lehetne esélyed:)

15L

2017. febr. 9. 10:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha ez a kérdés komoly akkor szokj le a piáról cigiről és drogokról.

És moss ruhát ha már minden nap abba vagy.

Ha nem komly a kérdés nagyon vicces.

By: egy lány

2017. febr. 17. 18:19
 8/10 anonim ***** válasza:
Én biztosan adnék neked :) mert ha kölcsönös lenne, akkor megváltoznál akarva akaratlanul... :) észre sem vennéd és boldog lennél, senki sem remémytelen. Ne add fel és ne vesztegesd el az időt káros dolgokkal. Fel a fejjel :) 15/L
2017. febr. 17. 18:29
 9/10 anonim válasza:

Igaza van, ha akaraterőt gyakorolsz magadon és rendbehozod magadat, azzal sokkal jobb ember lehetsz, mint amilyen előtte voltál. Aki képes egymaga kilépni egy ilyen gödörből, az nem gyenge alak.

Csak hajrá!

2017. febr. 25. 14:52
 10/10 anonim válasza:
És kerüld az önsajnálatot, vagy mélyebbre süllyedsz. Egyszerűen ne arra gondolj hogy milyen vagy, igyekezz inkább kilépni ebből az állapotból hogy egy sokkal jobb életben találd magadat. Bízz bennem.
2017. febr. 25. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!