Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyi esélyt adnátok egy ilyen pasinak mint én mert még eddig egy barátnőm se volt és nem tudom hogy mi a baj velem? (jellemzés lent)
belső:szeretek kosarazni, motorozni, a haverokkal lenni és szeretem az állatokat
külső: kb. 180cm, 65kg, rövidebb barna haj, barna szem, átlagos testalkat
16/F
Semmi baj nincs veled, ahogy a külsődet leírtad, de akkor inkább abban gondolkodj, hogy:
A)Rossz helyen keresgélsz
B)A belső tulajdonságaid nem olyan szimpatikusak...
Szerintem inkább az A), de akkor "nézelődj" máshol :D ;)
Ugyan olyanok a paramétereim, mint neked. Csak nem barna a szemem, illetve egy évvel fiatalabb vagyok...
Igazából úgy osztom az eszet, hogy nincs barátnőm..
Tanulj meg bókolni. Igazán azt vettem észre, hogy van egy egyszerű taktika. Igazából ha jó csajt választassz, akkor csak egy hét az egész. Ha kölcsönösen bejösztök egymásnak, akkor csak megismered felületesen, gyűjtesz témákat, aztán elhívod randizni és kész...
Tanulj meg beszélni. Nem nehéz, mikor előtted áll egy jó csaj nem a csöcseit kell nézegetni és zavarba jönni. Én arra gondolok, hogy nem nagy cucc az egész, ő is csak ember...
A csajok nem szeretik, ha valaki punci... Ja és ismeretlen csajoknál próbálkozz! Én mindig vagy azt hallom vissza csajoktól, hogy milyen úriember, vagy hogy milyen bunkó vagyok. Például előző csaj, aki kellett őt a gentlemanségemmel nyűgöztem le, meg azzal, hogy máshogy máshogy állok hozzá, mint a többiek. Szóval bármit megtettem volna neki/érte, de nem estem hasra tőle és nem változott meg a viselkedésem. Aki meg azt mondja, hogy bunkó vagyok az azért van, mert aki nem kell azzal nem fogok csak azért is visszafogott lenni, mert lány. Stimmt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!