Valaki esetleg tudná 6-8 mondatban jellemezni Bélyi Veronkát /Szent Péter esernyője/?
Figyelt kérdés
Hiába olvastam el többször is, nem nagyon kötött le, és nem emlékszem.2015. máj. 18. 14:01
1/3 anonim válasza:
Főszereplőre, hogy lehet nem emlékezni? Legalább légy őszinte, hogy nem olvastad el.
"Bélyi Veronkát kétéves korában ismerjük meg. Később már csak akkor találkozunk vele, mikor felserdült lány. Naiv, szemérmes, angyali teremtésnek ábrázolja a mű, aki még a macska előtt is szégyell átöltözni. Wibra Gyuri udvarlása, a benne is ébredező szerelem teszi őt felnőtté. Kulcsfontosságú, hogy a regény végén megbocsát Gyurinak, és sértettségén is felülemelkedve igent mond."
Egyébként nem olyan rossz a sztori, nézd meg a filmet legalább.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Csak a 30. oldalig jutottam el, nem nagyon kötött le. A filmet viszont megnezem
2015. máj. 18. 18:47
3/3 weblapin245 válasza:
Én a 150-dik oldalon járok, de idáig nagyon tetszik csak ajánlami tudom remek mű lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!