Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék már egy barátot csak az a baj hogy nem vagyok egy nadszál vékony lány, van egy súlyom. Így hogy találhatnék valakit? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Sokak szerint szép arcom van de hát sokaknak inkább a kinézet számít! Ápolt is vagyok, nem úgy mint pl. a legtöbb osztálytársam! Mégis nincs nekem. Kérem aki tud segínteni az jó lenne ha írna! 😊 15/L2017. febr. 6. 00:38
12/12 anonim válasza:
Nem könnyű. (Boocsánat a szóviccért.)
Próbálj minél kevesebbet gondolni a kinéztedre, csak egyszerűen vegyél részt a társasági életben, és legyél kedves. Egy kicsit szabad merészebben öltözni, egy nagyon pici smink is segíthet.
És ha azt látod, hogy valamelyik fiú jobban megnézett, akkor próbáld leválasztani a többiről, mert egymás előtt fel akarnak vágni, de amikor egyedül vannak, egész mások. Legyél vele kettesben, és bátorítsd kicsit. Kezdeményezhetsz, csak ne legyél nyomulós.
A személyiséged legyen vonzó, ne a kinézeted.
És persze ne kajával vígasztald magad, ha valami nem sikerül hamar, vagy elsőre... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!