Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Főként a fiúktól kérdezném. 15-18 éves fiúk! Nektek mi az a súlyhatár ami közt bejön a lány? Olyan értelemben, hogy a 35 kilós lányok nyilván nem jönnek be, de a 65 kg meg már sok. Egy szép arcú, hosszú hajú átlagos lánynál hány kilót tűrnétek el, hány kilósbak örülnétek? Bocsii az értelmetlen fogalmazásért, jobban nem tudnám megfogalmazni. 16/l2016. aug. 22. 12:00
2/10 anonim válasza:
Magasság nélkül erre nem lehet válaszolni.
Pl. 60 kiló egy 180 centis lánynál teljesen oké, de egy 150 centisnél kövérnek számít.
Amúgy nekem a vékonyabb lányok jönnek be - én is vékony vagyok fiúként -, de biztos van olyan is, akinek meg a húsosabbak.
3/10 anonim válasza:
Irhatsz engem ez nem erdekel! 16/F
4/10 A kérdező kommentje:
Bocsii. Lemaradt. 165cm
2016. aug. 22. 12:09
5/10 anonim válasza:
Nekem 165-nél általában 50-55. Picit molettebb lányok tetszettek mindig is, a barátnom 174centi és 70kg. És nekem így is nagyon tetszik, egyáltalán nem kövér, csak vannak formái.
6/10 anonim válasza:
2-es vagyok, 165 centihez számomra 40 és 55 kg között megfelelő, az ideális pedig talán 45 és 50 kg között lenne.
7/10 anonim válasza:
Teljesen lényegtelen, hogy hány kiló vagy. Nincs annál szebb lány, akinek van pár fölösleges kilója, és szépen eloszlik a testén az a kis plusz súly. Úgy értem, hogy szerintem jól néz ki, hogyha egy lánynak vastagabb karja, dereka, pocakja, combja van. De az viszont nem néz ki jól, mikor egy lánynak már úszógumija van. A vékony lányokért meg nem igazán vagyok oda. Egyébként ha azt mondod, hogy 165 vagy, akkor én azt mondom hogy nyugodtan belefér az 50- 55 kiló.
8/10 A kérdező kommentje:
Én pont a vékonykategoriába tartozom.
2016. aug. 22. 12:16
10/10 anonim válasza:
Rakj fel egy egészalakos képet, és megmondjuk akkor, kepfeltoltes.hu-ra toldtsd! Egyébként szerintem 165-nél lehet 40-55 kg is bőven, nekemis egyébként a vékonyabb lányok tettszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!