Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi, fiúk vélemények?
Jövő héten találkozom egy sráccal,akivel még soha nem találkoztunk,csak a fb-ról ismerjük egymást,de elhívott randizni.
Mindketten a felsőoktatásban tanulunk,22 évesek vagyunk.
Ő nagyon helyes,okos és kedves én pedig az arcom szép,én is kedves vagyok és vicces :) De ne gondoljátok rólam,hogy beképzeld vagyok,csak leírtam a valóságot,miért hazudnék ez csak a GYIK :D
Igazából azt szeretném kérdezni,hogy a fiúk is izgulnak randi előtt ? Szerintetek milyen ruhában menjek ? köszönöm előre is ! :)

Tényleg 22 vagy? :D
Vagy csak még nem volt randid? Mert tizenévesként lángolsz... (nem bántás)
A fiúk is izgulhatnak, ők is emberek.
Viselj olyat, amiben jól érzed magad, és megjelenésre alkalmas. A cél ez a kettő, hogy meg lehessen veled jelenni, és jól érezd magad a bőrödben.
tényleg 22 vagyok :D
igazából tényleg izgatott vagyok,mert végre hosszú idő után tetszik valaki :)

Termeszetesen. :D Szerintem sokkal jobban mint a lanyok :p
Pedig mar legalbb.. 10 elso randim volt eddig. De tovabbra is elvagyok egy jo.. par orat a tukor elott.
Az h mit vegyel fel az tolled fugg. En javaslom h semmid ne latszodjon ki. Es probald magadat adni, a kinezeteddel is :)
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!