Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tini lányok, mennyi idős...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok, mennyi idős férfival ismerkednétek?

Figyelt kérdés
Azok a fiatal, de érettebb lányok, akik a korosztályukban nem fiúznak, mert érettebb partnerre vágynak, hány éves férfival tudnák magukat elképzelni? Korral válaszoljatok!

2017. febr. 3. 16:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
15 vagyok, de mindenképp hasonló korúval, maximum 16.
2017. febr. 3. 21:08
 12/15 anonim ***** válasza:
17 vagyok és max 22 nagyon maximum 23
2017. febr. 6. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
21F Én 16-26ig tudnám elképzelni a bartnőmet ha lenne . De inkább fiatalabb nálam :)
2017. máj. 18. 22:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Hát én pár hónapja találkoztam egy nálam jóval idősebb férfival. Először nem mondta meg a korát amikor rákérdeztem akkor is 22 mondott, de ahogy beszélt az életéről meg azokról, hogy merre járt kezdtem megvilágosodni, hogy kamu. Addig is tudtam magamban, hogy nem igaz, de azért elmentem vele sétálni. Azóta se tudom, hogy miért tettem.

Persze mondanom sem kell, hogy megpróbálkozott megcsókolni meg talán tapperolni is. Hát mit mondhatnék akkoriban sok rémálmom volt miatta, meg néha most is ha egy egy emlék felvillan.

Véleményem szerint egy értelmes inteligens pasi, aki a saját 30as korosztályának biztos főnyeremény, nem egy 17 évesnek.

2017. máj. 26. 00:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Max. 22-23 évessel de ez már nagyon a határ. Én 16 éves vagyok.
2017. jún. 2. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!