Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tini lányok, mennyi idős...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok, mennyi idős férfival ismerkednétek?

Figyelt kérdés
Azok a fiatal, de érettebb lányok, akik a korosztályukban nem fiúznak, mert érettebb partnerre vágynak, hány éves férfival tudnák magukat elképzelni? Korral válaszoljatok!

2017. febr. 3. 16:43
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Az érettség nem feltétlen kor kérdése.

Jobb esetben a tini lányok nem járnak felnőtt férfiakkal. A rosszabb eset pedig említésre sem méltó.

2017. febr. 3. 16:56
 2/15 anonim ***** válasza:
66%
18 évesnél idősebbel biztos nem,de egyébként is szerintem mindenki tud komoly lenni,csak máshogy mutatják ki :)
2017. febr. 3. 17:09
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Na de térjünk a lényegre... Mennyire vagy idős? És hány éves tinilányt keresel?
2017. febr. 3. 17:11
 4/15 anonim ***** válasza:
77%
Hidd el ez hülyeség hogy a így meg úgy jobb lesz, 22 év körül bunkóbb embereket ismerek mint 14 év körül..
2017. febr. 3. 17:23
 5/15 anonim válasza:
38%
Nem a kérdező vagyok,de én szívesen istápolok lányokat 48f
2017. febr. 3. 18:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Jézusom..
2017. febr. 3. 18:39
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

Mennyivel? Párkapcsolatot csak max 5 évvel idősebbel tudok elképzelni, mert én csak egy tinédzser vagyok és egy férfinak egy nőre van szüksége, nem egy kislányra.

18/L

2017. febr. 3. 18:48
 8/15 anonim ***** válasza:
94%

#3. vagyok.

Nem kellene privátban rámírnod, férfi vagyok, nem kislány. A kérdésem arra irányult, hogy mégis mennyire tini legyen az a kislány? Hány éves lányt keresel körülbelül és te mennyi vagy? Számomra csak nekem áttetsző egy kicsit a kérdés? :D

2017. febr. 3. 18:49
 9/15 anonim ***** válasza:

16+ már rendben van

39/F

2017. febr. 3. 19:04
 10/15 A kérdező kommentje:

3as azaz 8as hozzászóló: Ne itt fitogtasd milyen alacsony az iq-d!

Mivel a bejegyzésed arra utalt, hogy folytatsz egy korábbi hozzászólást, kíváncsi voltam, melyik az eredeti. Ügyeljünk a stilisztikára, kérem!

A másik bökkenő, hogy gyanús volt, nem lány vagy, ezért kérdeztem rá, hogy az vagy-e. Ugyanis a kérdés nekik szólt, csak ez épp elkerülte a figyelmed, mert sorozatban ontod magadból a hozzászólásokat mennyiségre, így nem is tudod mikor mire reagálsz. Javaslom, körültekintőbben olvass, és nem kell ám mindenre válaszolni, főképp nem arra, ami nem is neked szól! Ha pedig mégis lánynak érzed magad, ne aggódj, találok rajtad lyukat és betömöm, rendben? :D

2017. febr. 3. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!