Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan nézhetne ki jobban az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nézhetne ki jobban az arcom?

Figyelt kérdés

Alapvetöen jól nézek ki.De egy jó 1-2 éve sápadt az arcom, karimás a szemem amiatt az alapbol kicsi szemem kisebbnek néz ki.

Öltözködésem rendben van Márkás cuccok stb.

Viszont a körmeimet rágom idegességemben.

Nem láttam hasonló posztokat fiúktól-férfiaktól.

14/F

(B uzi nemvagyok,szóval trollok off)

#öltözködés #kinézet #HolloFejuRakosKutyus
2017. febr. 1. 17:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egy kis jég megoldja a karikakat... koromragasra meg lehet kapni sima atlatszo koromlakott aminek nagyon rossz az ize es igy majd minden bizonnyal leszoksz..
2017. febr. 1. 18:54
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönom a válaszokat!
2017. febr. 1. 19:28
 13/16 $pumika$ ***** válasza:

Szerintem vmi teljesen natúr testápoló jót tenne a bőrödnek, a karikákra pedig az alvás meg az uborka jó (tudod amikor egy szelet uborkát raksz a szemedre)

körömrágásnál pedig énis hallottam az átlátszó körömlakkról h jó

2017. febr. 1. 21:18
 14/16 anonim ***** válasza:
rajtad már semmi sem segít.
2017. febr. 1. 21:22
 15/16 A kérdező kommentje:
Utolsó, gobdolom egy kis pattanásos elszomorodott kis troll vagy.
2017. febr. 1. 22:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Kend be a körmöd erőspaprikával és egy kis idő után már nem fogod rágni
2017. febr. 7. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!