Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan nézhetne ki jobban az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nézhetne ki jobban az arcom?

Figyelt kérdés

Alapvetöen jól nézek ki.De egy jó 1-2 éve sápadt az arcom, karimás a szemem amiatt az alapbol kicsi szemem kisebbnek néz ki.

Öltözködésem rendben van Márkás cuccok stb.

Viszont a körmeimet rágom idegességemben.

Nem láttam hasonló posztokat fiúktól-férfiaktól.

14/F

(B uzi nemvagyok,szóval trollok off)

#öltözködés #kinézet #HolloFejuRakosKutyus
2017. febr. 1. 17:58
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Bocsi,kérdéstöl kicsit eltér a leírás vége.
2017. febr. 1. 17:59
 2/16 anonim ***** válasza:
23%

14 évesen az arcoddal törődsz gyakorlatilag ennyire és nem vagy bzi? Most magadnak vagy nekünk akarsz hazudni drágám??

AMúgy tessék így: HA NEM LENNE A FEJEDEN, mert elhányom magam tőle.

2017. febr. 1. 18:00
 3/16 anonim ***** válasza:
13%
Huzz a fejedre zsákot!
2017. febr. 1. 18:00
 4/16 A kérdező kommentje:
Igen, AZ arcommal törödöm,tetszeni akarok egy lánynak.
2017. febr. 1. 18:02
 5/16 anonim ***** válasza:
85%

Nem értem mi a probléma. Az, hogy igényes? Az, hogy ad magára, tetszeni akar egy lánynak?

Amúgy meg használd ugyanazokat a trükköket amiket lányoknak írnak a neten. Most ha pakolást teszel az arcodra azt max csak otthon látják. A körömrágásra meg nem igazán tudok kit mondani...sajnos nekem se megy leszokni róla.

2017. febr. 1. 18:07
 6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm,ment a zöld kéz.
2017. febr. 1. 18:08
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Én reggel és este mosok arcok, naponta 2szer zuhanyzom és ennyi, nem használok semmi kencefecét magamra mégis megfelelően nézek ki, amit művel azt mát nem tudom minek nevezni, mivel gyakorlatilag az a baja , hogy nem ad kellőképpen az arcára és mégtöbb ötletet akar, ennyi időt tölt egy fiú a tükör előtt? Én felveszek egy pólót megnézem a tükör előtt, hogy nem-e nadrágot vettem-e magamra felülre és ennyi.
2017. febr. 1. 18:09
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod.Ment a zöld kéz.
2017. febr. 1. 18:13
 9/16 anonim ***** válasza:
90%
Reggel hideg vízzel, este meleg vízzel moss arcot. Esetleg reszelhetsz a vízbe gyömbért, rakhatsz bele citromot. Ezek jó, gyors frissítők jók lehetnek a karikás szemre.
2017. febr. 1. 18:14
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Max úgy nézhetne ki jobban, ha papírzacskót húznál rá.
2017. febr. 1. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!