Tudtok adni tanácsokat ember arc rajzoláshoz? Olyanokat h mivel nézhetne ki jobban, élethűbben?
Amikor én rajzolok, az árnyékolásokra figyelek nagyon oda , mert ha túl kevés helyen van az nem elethű,de ha túl sötét valahol az meg nem lesz szép.
Nem tudom színezed-e is,de úgy szerintem sokkal nehezebb.
A másik dolog az arányok jó berajzolása; ha tökéletesek, akkor ki tud nézni élethűnek a rajz.
Bocsi,csak ennyit tudtam segíteni. Hajrá
köszi :))
Kicsit pontosítok: Trükkök is elég jól jönnének
Gyakorolj! Rögtön fejből nem fog sikerülni. Rajzolj minél többször arcot, és egy idő után beleivódnak az agyadba az általános formák. :)
Én anno csak képről rajzoltam realisztikusan (nagyon nagyon sokat), most már magamtól is megy elég jól, sőt, valamennyire a saját stílusom/technikám is kialakult.
Bár nekem nem a kedvencem, ha valaki csak simán végigsimogat egy realisztikus portrét a lap közepére, "osztcsőh", de tanulásnak nagyon jó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!