Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vonzódom a nálam idősebb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vonzódom a nálam idősebbeknél? 16L

Figyelt kérdés
A korombeliek szóba se jöhetnek mert mindegyiket kisfiúnak tartom. Valamiért mindig azok a pasik tetszettek,tetszenek akik 10-20 évvel idősebbek. Akikkel eddig együtt voltam ők is sokkal idősebbek voltak. Az egyik 36 a másik 28. A mai fiatal fiúkban semmi különöset nem látok, nincs bennük semmi férfiasság. Mindegyik cicanacis kis páwagyerek. :/
2017. jan. 30. 12:46
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Nekem pedig a fiatalabb lányok jönnek be 37/F
2017. jan. 30. 12:48
 2/7 anonim ***** válasza:

Általában a fiatal lányok mindig az idősebb fiúkhoz vonzódnak de leginkább azért mert a korabeliek gyerekesen viselkednek. Tehát igazàból ez "normális". A fiúknál viszont van olyan akiknek a fiatal tapasztalatlan lányok tetszenek.

18/f

2017. jan. 30. 13:19
 3/7 anonim ***** válasza:

Mert olyas valakit akarsz, akire támaszkodhatsz, felnézhetsz rá, aki védelmez, ez ösztönös a nőknél.

És ha ezt nem találod meg a korodbelieknél, akkor az idősebbektől szeretnéd ezt megkapni.

A 10 év az még nem is annyira vészes, de a 20 az már kicsit apakomplexus gyanús.

Keress olyan társaságot, ahol nem ilyen fiúk vannak.

2017. jan. 30. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:

28 éves pasiként én egyrészt teljesen ugyanígy látom: nyüzüge cicanacis mazsolák a maiak :D

Viszont szerintem azért 10év+ korkülönbség egy kapcsolatban ilyen korban sok. Működhet jól, de azért nagy húzóerő, ha azonosak a problémák (dolgozat, diákmeló, érettségi stb.).

Nem lehet, hogy mindemellé egy egzisztenciát is ad neked egy ilyenkorú pasi? Saját kéró (akár csak albi), pénz (tényleg semmi rossz szándék szinten megemlítve, csak mondjuk elmenni moziba nyilván nem okoz problémát egy ilyen korú pasinak)?

2017. jan. 30. 13:23
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.:)

Azt hittem már valami baj van velem hogy a korombelieket gyerekeseknek,éretlennek tartom :D

2017. jan. 30. 13:24
 6/7 A kérdező kommentje:

Engem sosem érdekelt az hogy saját lakása van-e vagy kocsija,vagy pénze. Nekem nem ez a fontos. Tudom sok fiatalnak igen,de én olyat szeretnék aki szeret és viszont szeretem,és nem olyat aki tele van pénzzel.

Szóval nem ez tetszik az idősebbekben hogy lakás,pénz,kocsi.

2017. jan. 30. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:

Valóban igazad van abban, hogy a legtöbb korodbeli szellemileg még inkább gyermek, mint felnőtt. Ez viszont mindkét nemre igaz. Nem tudom, hogy rád személyesen igen vagy sem.

Viszont azt tudom ajánlani, hogy ne általánosíts, biztos vannak a 16-17 évesek között is komoly, értelmes fiúk, akik nem csak a hajukkal és ruháikkal foglalkoznak.

2017. jan. 30. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!