Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Vonzódom a legjobb barátomhoz.15/F
Figyelt kérdés
Fiú vagyok és szerintem szerelmes vagyok a szintén fiú legjobb barátomba.Nem értem ez hogy lehetséges mert én a lányokat szeretem. Ő az egyetlen kivétel...2016. nov. 6. 22:34
1/3 anonim válasza:
Szerintem most alakul ki benned a dolog, eddig a tomeg miatt ugy csinaltad hogy a lanyokat nezegetted, de most mar olan korban vagy hogy nem erdekel a tomeg es utat tor maganak a homoszexualitasod.
Baratom, meleg vagy.
18/HeteroF
2/3 anonim válasza:
Ha a lányokhoz is vonzódsz, akkor valószínűleg biszexuális vagy.
Mióta vagy szerelmes belé?
Biztos, hogy szerelem, nem csak fellángolás? :)
3/3 Szabó Éva Györgyi válasza:
Ezt Ő is tudja, vagy sejti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!