Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ideje úgy érzem, vonzódom a legjobb barátomhoz. Más férfinál nem éreztem ilyet, nőkre felizgulok. Akkor most biszex vagyok?
26 éves férfi vagyok. Van egy nagyon jó barátom, akivel régóta ismerjük egymást, sok dolgon mentünk keresztül együtt. Egy-két éve tapasztalom, hogy ha beszélgetünk, együtt csinálunk valamit, beindul nálam valami, mint ha egy dögös nőt látnék... És úgy érzem hogy szeretem őt, többet érzek iránta, mint a sima barátság. Ha megkérdeznének, most ki a legfontosabb ember az életemben, őt mondanám (most nincs párom, anyukám meghalt, apámat nem ismertem, van egy tesóm de annyira nem szoros a kapcsolatunk.)
Ugyanakkor kamaszkorom óta a nők érdekeltek, a nőkre izgultam fel, és volt már két 3 éves kapcsolatom, ahol szerelmes voltam a lányokba, felizgattak és a szex is ment rendesen. Más férfi még nem váltott ki belőlem ilyen hatást, mint ez a barátom. De ő hiányzik, ha nem vagyunk együtt, és tényleg inkább szeretet érzek iránta, mint haveri kapcsolatot...
Szerintetek mi lehet ez? A barátom amúgy nem tud erről, boldog kapcsolatban él a menyasszonyával.
Vélemények?
szerintem nem kell egyből bekategorizálni magadat.
persze nem könnyű a tudat, hogy eddig csak lányok, de most egy fiú... de el kell fogadni, hogy igen, lehet biszex vagy. most jött elő, nem tudni miért, de ne is törődj vele. tetszik az a fiú, ami lehet már kezd szerelembe menni. ami azért is rossz, mert neki menyasszonya van... kitartást!
nekem is így kezdődött. én biszexnek mondom magam. holott más fiú egyáltalán nem izgat fel és nem mozgat meg érzelmileg sem, csak ez a haverom
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!