Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha fizikailag...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha fizikailag vonzódom egy fiúhoz, de nem akarom?

Figyelt kérdés
Már sok ève ,hogy nem tudok ki szeretni egy osztálytársamból. Fogalmam sincs,hogy mit tehetnèk ellene. A fő probléma ,hogy nem bírok ránèzni, egyszerűen lefagyok ha körülöttem van . Tudom ,hogy ez attól van ,mert nagyon de nagyon a zsánerem .Szerintetek mit tehetnèk ? Elkerülni nem tudom.
2017. jan. 26. 17:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Most akkor mivan? Szereted de lefagysz körülötte vagy szeretkeznél vele de nem akarsz?
2017. jan. 26. 17:36
 2/4 A kérdező kommentje:
Tetszik de nem akarom ,hogy tetszen ès elakarok szakadni tőle . Megbabonáz a külseje ès ha a közelemben van nem bírok hozzászólni vagy bárhogy is reagálni .
2017. jan. 26. 17:40
 3/4 K.L.Kiss válasza:

Ez így marad, ha nem lesz belőle semmi. Ha mégis lesz belőle kapcsolat, akkor majd ki tudsz ábrándulni belőle!

Egyébként örök életre szóló beteljesületlen szerelem mard, amire majd nagymama korodban mosolyogva gondolsz vissza!

2017. jan. 26. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
ha évek óta nem sikerült túllépned rajta, valószínüleg nem mi fogjuk neked megoldani a problémádat. De, amúgy ha bepasizol, tuti elfelejted.
2017. jan. 26. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!