Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen? A rendes fiú, vagy a srác, akihez megmagyarázhatatlanul vonzódom?
Eléggé döntésképtelen vagyok. Úgy érzem, két fiúnak is tetszem, és mindkettővel el-elképzelgetem a dolgot, de sehogy sem jutok dűlőre.
Az első, nevezzük most 1)-nek, szerintem tipikusan jó barát lenne. Olyannak tűnik, aki aranyos randikat szervezne, sétálnánk a városban, mozi maratonokat tarthatnánk a kanapén összebújva, és mindig eszébe jutnék még ha csak egy "jóéjt" üzenet erejéig. Vele elég sok a közös érdeklődési pont, ugyanazok a kedvenc filmjeink, hasonlóan gondolkodunk egy csomó dologról. Ő olyan rendes srác. Kicsit néha bénázik, de jólelkű, és nem úgy tűnik, mint aki összetörné a szívemet.
Ellenben a másik, na ő kész rejtély. 2)-es mindig a tettek mezejére lép, ő azért bátrabban közeledik jóval. De csak fizikailag adja a jeleket, hogy mit érez valójában, na azt sosem lehet tudni. Ő nagyon okos, és elég szemtelen is, de mivel annyira intelligens (tényleg, nagyon) valahogy az egész nem bunkóságként jön le, inkább mintha kihívna. Kicsit idegesítő is, de olyan fura módon, hogy vonz engem benne ez az egész. Ő nagyon intenzív, kicsit hangos, és észreveszem hogy zavar ez benne, de aztán egy kicsit mégis tetszik. Úgy érzem bizonyítani akarok neki, és versenyre kelni vele. Nem tudom ezt hova tenni. De hogy milyen lenne együtt járni vele? Hát azt nem tudom elképzelni.
Viszont szeretném már egy kicsit ezt leszögezni magamban. Melyik a jobb nekem? Ti hogyan döntenétek?
Nem vagyok az a típusú lány, aki mindent feltesz a szíve döntésére. Akkor tudok beleszeretni igazán valakibe, ha tudom, hogy a boldogságomhoz vezet.
Bármilyen tipp, tanács, vélemény jöhet. Tényleg. Csak valami hozzászólás a témához.
Köszönöm annak, aki válaszol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!