Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önbizalomhiánnyal lehet valamit kezdeni? Többi lent.
16 éves vagyok... Eddig még nem volt barátnőm nem is csókolóztam... Hiába tetszenek a lányok és hiába hallok én is vissza néha pozitívat hogy bírnak meg ilyenek eddig sose jött össze semmi... Bármilyen tanácsot vagy tippet meghallgatok...
Lányok írhatnak :D
Válaszokat köszönöm...
16F
Azért van önbizalomhiányod, mert teljesen normális, hogy 16 évesen még nincs párkapcsolatod?
Elmondok valamit: nekem sem volt, amikor 16 voltam, és nem éreztem miatta rosszul magam.
Csak élvezd az életed. :)
22/L
Valószínű hogy azért van :D
Csak baráti körben már mindenkinek van párja és én maradtam utoljára... És azért úgy elviselném ha lenne valaki aki viszont szeret :)
A különcség áldás. :)
Lány iskolába jártam, ahol körülöttem majdnem minden csaj a halálig b**szatta magát és minden srác életük örök szerelme volt. Aztán rá egy hétre szakítottak. Sőt, volt olyan aki a pasija nevét tetováltatta a csuklójára és másnap szakítottak. :D
Csak gondolj bele. Én 17 múltam, mire összejöttem a párommal, úgy, hogy nekem Ő az első párkapcsolatom. Most vagyok 22 és azóta a mennyasszonya vagyok, együtt élünk, saját kis lakás, saját cicák. :)
Szóval, szerintem ne szomorkodj, mert megéri várni az igazira. :3
Majd rájuk nézek
Köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!