Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok kezdeni azzal, hogy nem teszek semmit annak érdekében, hogy barátnőm legyen?
Miért? Egy barátnővel nem lehet normális kapcsolatod?
Ha nem teszel semmit, hogy barátnőd legyen, ne csodálkozz, hogy sose lesz. Változtass ezen a szerencsétlen gondolkodás módon, vagy szüzen halsz meg.
Menj el bulizni, sok lány iszik, és ilyenkor nem nehéz velük beszélni, de ha nagyon feszengsz, akkor igyál alkoholt, mert ellazít egy kicsit, de ne vidd túlzásba, mert akkor nem fogsz tudni normálisan beszélni.
Remélem segítettem:)
Szintén 19/F, ugyanígy soha semmi, két napja volt az első alkalom, hogy valamit próbáltam tenni érte.
Tényleg az egyetlen dolog, amit tehetsz, hogy teszel érte. Kiszemelsz valakit, egy ideig gyürkőzöl vele, hogy ráírj vagy odamenj hozzá, aztán majd egyszer csak elszakad valami és megteszed.
Nálam ez történt.
Nem hiszem, hogy ne lennél érett egy kapcsolatra, 19 évesen mindenki az, szerintem. Az önbecsülésed gondolom béka alatt, de ezzel nincs baj, majd megoldódik.
Remélem így hasonló helyzetből tudtam segíteni kicsit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!