Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, hogy sosem lesz barátom (? )
Figyelt kérdés
Tudom hogy még fiatal vagyok meg stb (15/L) de olyan egyedül érzem magam. Kövér is vagyok, 65 kg körül, igyekszem lefogyni, de nincs hozzá akaraterőm. A fiúk gyakorlatilag levegőnek néznek, csak olyanok irnak rám akikről tudom, hogy nincs jó hírük. Visszahúzódó vagyok, nem járok bulikba meg ilyenek, nehezen nyílok meg mások felé. Tudom hogy még előttem áll az egész élet, de majd ha 25 évesen se lesz senkim, majd akkor fogok igazán aggódni :D2016. dec. 21. 21:58
11/12 anonim válasza:
A kocsmázással még ráérsz 15 évesen. Ha zavar, hogy 65 kg. vagy, akkor miért nem teszel ellene? Ja, hogy lusta is vagy...
12/12 anonim válasza:
Én ugyaneilyen magas vagyok, 70kg-mal, de nem zavar. Először is béküljön ki önmagával. Ezt a többi ember is észre fogja venni, és talán ők is és ön is jobban fog nyitni egymás felé. Az élet meg akkor nyugalmas, mikor még nincs szerelem. Nem azt mondom, hogy sose legyen, vagy épp nem jó, de ez már másik kérdés. A szerelem majd jön, és ezt majd tudni fogja ABBAN a pillanatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!